STAKET TOKYO 180 CM SVART PLUS

Finns i flera storlekar
ART.NR: 6834860
Tokyo - ett vackert och trendigt staket med de smala lamellerna längs.
Läs mer
Färg:
Höjd:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

STAKET TOKYO 180 CM SVART PLUS

Tokyo - ett vackert och trendigt staket med de smala lamellerna längs. Det japanskt inspirerade staketet är perfekt runt en terrass eller som rumsdelare i trädgården, där du vill ha en liten kork med lugn och ro i ditt uterum.

- Sidaram: 44×44 mm - "Omlimad"
- Lameller: 15×44 mm
- Avstånd mellan lameller: 21 mm
- Rostfria slagskruvar
- Tillbehör: Omlimmad stolpe
- Grindar levereras exkl. beslag

Läs mer
Varumärke Plus
Leverantörens artikelnummer 17415-15

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Definitionen för ett plank är att konstruktionen är tät och fungerar då som insyns- och vindskydd. Den täckande delen är oftast av trä men kan också vara av segelduk eller glas.
  • Funderar du på att måla ditt nya staket eller är det dags att måla om ditt befintliga? Det finns några bra saker att tänka på beroende om staketet är byggt med tryckimpregnerat eller obehandlat virke samt om det tidigare varit målat. Vi visar hur du lyckas med att få ett snyggt och hållbart resultat, vilket är viktigt med tanke på hur utsatt ett staket är.
  • Hur praktiskt det än är att låta soptunnorna stå längs vägen, så gör det inte intrycket av huset bättre direkt. Dessutom är det lätt att de blåser omkull under höstens stormar och skapar merjobb för dig. En lätt lösning är därför att bygga ett snyggt soptunnestaket som matchar huset och skapar ordning på din sophantering genom att kärlen får ett eget hem.