Bevattningsmunstycken

För att det ska gå enkelt och smidigt att sköta trädgården med alla blommor och planteringar under sommarhalvåret är ett bevattningsmunstycke ett måste. Hos Byggmax finns det mängder av olika vattenmunstycken för trädgården från kända varumärken som Hozelock och Grouw att välja på.

Vattenmunstycke metall eller plast, vilken ska du välja?

Då vi har ett stort sortiment på olika typer av vattenmunstycken finns det något för allas behov. Vi har allt från tryckspruta, sprinklerpistol, trädgårdsdusch, olika satser för sprutmunstycken. Det är bara att välja efter just ditt behov. Ett munstycke för vattenslangen ger ett bättre vattenflöde från slangen.

Men hur vet du då vilket bevattningsmunstycke som du ska köpa? Det kan vara svårt att veta vad skillnaden är på den dyra i metall och den billigare varianten i plast. Egentligen är det ingen större skillnad på funktionen utan det som är den stora skillnaden är att den i metall är mer robust och tålig och har då en längre livslängd. Både den i plast och metall är perfekta som vattenslang munstycke för trädgården.

 

Välj rätt munstycke till vattenslangen

Det kan också vara bra att fundera hur och till vad du ska använda munstycket. Är det endast till blommor och planteringar? Eller kommer de användas för att tvätta av andra saker som till exempel blomkrukor eller fälgarna på bilen? Ska de användas till andra saker också kan det vara bra att köpa ett munstycke som har flera olika sprutmönster för olika behov.

 

Köp billiga bevattningsmunstycken på Byggmax

Kom in i din närmsta butik eller online för att se hela vårt sortiment av bevattningsmunstycken. Ditt vattenmunstycke trädgård hittar du i Byggmax breda sortiment av trädgårdsartiklar. Välkommen in till oss i en butik nära dig eller handla direkt online.

En bra sprutpistol eller trädgårdsduschare är ett måste för bästa skötsel av dina blommor och annan växtlighet i trädgården. Här på Byggmax finns garanterat det vattenmunstycke som passar just dina bevattningsbehov! Välj mellan många olika vattenpistoler med stråle, sprinkler, dusch, sprut eller bekväm multifunktion från välkända varumärken som Hozelock och Serva.

53 artiklar

 1. Tryckspruta 5L Grouw
  Enkel besprutning
  Tryckspruta 5L Grouw
  Pris från
  129   kr /st
 2. Tryckspruta Hozelock
  7 L
  Tryckspruta Hozelock
  Pris från
  259   kr /st
 3. Tryckspruta 4L
  Oljebeständig, Serva
  Tryckspruta 4L
  Pris från
  50   kr /st
 4. Tryckspruta 1,5L Grouw
  Enkel besprutning
  Tryckspruta 1,5L Grouw
  Pris från
  79 95 kr /st
 5. Sprinklerpistol
  Serva
  Sprinklerpistol
  Pris från
  50   kr /st
 6. Sprutpistol
  Serva
  Sprutpistol
  Pris från
  50   kr /st

53 artiklar