Badleksaker

Badleksaker

Badleksaker från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Letar du efter billiga badleksaker till barnen så har du kommit helt rätt. Förgyll barnens badupplevelser med roliga badleksaker som luftmadrasser och simpuffar och uppblåsbara figurer. Köp din luftmadrass badleksak hos oss på Byggmax och skapa sommarens bästa minnen.


Säkerhet vid vattenlek

När det kommer till vatten och barn så får man inte glömma bort säkerheten. Det allra viktigaste är förstås att aldrig lämna barn utan uppsikt vid vattenlek, detta gäller även på mycket grunt vatten. 

 

Det finns en del tillbehör som förhöjer säkerheten vid vattnet bland annat simpuffar, eller armringar som de också kallas, samt flytvästar. När det kommer till simpuffar finns det några saker att tänka på för att simpuffarna ska vara säkra för barnet. Den första saken du ska tänka på är att viktklassen ska stämma överens med barnets vikt. Sedan finns det andra val du kan göra som till exempel säkerhetsventiler och att armpuffarna har flera avdelare som förhindrar att al luft pyser ut om det skulle bli punktering.

4 artiklar

 1. Pris från
  29 95 kr /st
  2-10 d
 2. Pris från
  79 95 kr /st
  2-10 d
 3. 299   kr /st
  5-10 d

4 artiklar