Pooltak

Att skydda poolen med ett pooltak är viktigt för poolmiljön och det minskar även behovet av att städa poolen. Ett pooltak minskar också energiåtgången som det krävs för att värma upp din pool, den behåller värmen bättre helt enkelt och förhindrar att temperaturen går ner alltför mycket på natten. Ett pooltak är också det lyxiga och snygga valet som lyfter utseendet av poolen.

Hur fungerar ett tak till pool?

Hos Byggmax hittar du snygga pooltak som skyddar poolen när den inte används. Poolskyddet skyddar mot smuts och nedskräpning av till exempel löv så att du inte behöver göra rent poolen för ofta. Med ett handtag kan du enkelt dra pooltaket över poolen när badstunden är över och vissa pooltak går dessutom att låsa. Många pooltak har en dörr som man kan öppna för att komma in i poolen om man önskar att bada med pooltaket, på så sätt förlängs även poolsäsongen, perfekt om man vill ner i poolen sent på sommaren och mot hösten.

Köp pooltak hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av olika pooltak som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka tak till pooler som vi kan erbjuda.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.