Trädgårdsredskap

Köp trädgårdsredskap hos Byggmax. Med en fullt utrustad redskapsbod kan du hålla trädgården i topptrim. Här hittar du mängder av trädgårdsredskap som krattor, lövräfsor, spadar, kantskärare, skottkärror och andra trädgårdsverktyg från bland annat Hörby Bruk, Hortus och Greenline.

Fullt rustad redskapsbod med trädgårdsredskap hos Byggmax

Vilka trädgårdsredskap behöver man för att vara rustad? Till en trädgård kan det behövas en hel del verktyg för att underlätta skötseln. Några produkter som bör ingå i din bas är en kratta, en större spade, en skottkärra, en sopkvast, plasthink, sekatör, handskar och en snöskyffel. Med dessa redskap kommer du långt.


Om du inte har ett förråd ännu så kan du ta en titt på alla våra förråd och se vad som skulle passa i din trädgård. Att ha ett ordentligt ställe för redskap, gräsklippare och allt annat som behövs till trädgården är guld värt.

Billiga trädgårdsredskap på Byggmax

På Byggmax hittar du ett brett sortiment av trädgårdsredskap. Köp din kantskärare gräsmatta, spade och snöskyffel på Byggmax, alltid till ett riktigt bra pris. Sköt din trädgård så enkelt och smidigt som möjligt och njut sedan av resultatet. Vi finns till hands både i butik och på webben.

 1. Effektsalt
  25kg
  Effektsalt
  Pris från
  59   kr /st
 2. SANDNINGSGRUS 20KG
  1-6mm
  SANDNINGSGRUS 20KG
  Pris från
  59 95 kr /st
 3. Huggyxa
  900 g
  Huggyxa
  Pris från
  199   kr /st
 4. Jordborr Ø150 mm
  Längd: 120 cm
  Jordborr Ø150 mm
  Pris från
  169   kr /st
 5. Spridarvagn
  Spridningsbredd: 47 cm
  Spridarvagn
  Pris från
  199   kr /st
 6. Kratta, Böjda Pinnar
  Böjda pinnar
  Kratta, Böjda Pinnar
  Pris från
  109   kr /st