Poolduk & pool-liner

Skydda poolen och öka säkerheten med ett ordentligt poolskydd. Ett poolskydd är en enkel lösning på många poolproblem så att du i stället kan njuta av din pool fullt ut. På Byggmax har vi olika typer av poolskydd i olika storlekar så att du kan hitta en som passar just din pool.

Vad är ett poolskydd?

Ett poolskydd är precis som namnet antyder ett skydd för din pool. Själva poolskyddet är ett sorts täcke eller duk som läggs över din pool. Det hålls sen fast med hjälp av olika fästningsanordningar exempelvis stroppar eller wires med spännlås. Utöver storlek kan poolskydd även ha olika egenskaper. Det finns till exempel poolskydd anpassade för vinterperioden eller sommarsäsongen. Välj därför poolskydd utifrån hur era behov ser ut.

Varför behövs ett poolskydd?

Genom att ha ett poolskydd vinner du flera fördelar. Den kanske viktigaste fördelen med att ha ett poolskydd är att det ökar säkerheten. Poolskyddet gör nämligen att barn, husdjur och andra inte riskerar att ramla i poolen. Ifall ni främst använder poolen under sommarmånaderna finns det också andra fördelar. Under sommaren kommer det nämligen med största sannolikhet att komma löv, pollen och insekter i poolen. Med ett poolskydd skyddar du däremot poolen vilket innebär att den inte behöver rengöras lika ofta. Givetvis finns även poolskydd för spabad som också behöver skyddas från väder och vind under de kalla månaderna. Dessutom finns poolskydd som förhindrar att vatten avdunstar från poolen och behåller värmen i vattnet.

Köp poolskydd av hög kvalité hos Byggmax

Har du en pool är ett bra poolskydd en stark rekommendation. Har du frågor kring poolskydd är du välkommen att kontakta oss på Byggmax. Annars kan du tryggt och bekvämt göra en beställning av poolskydd här på vår hemsida.

Filtrera

7 träffar

Sortera på
Swim & Fun
Finns i flera storlekar
Från 1 905  kr
Swim & Fun
Finns i flera storlekar
Från 4 399  kr
Swim & Fun
Finns i flera storlekar
Från 1 329  kr
Swim & Fun
Finns i flera storlekar
Från 5 469  kr
Swim & Fun
Finns i flera storlekar
Från 4 399  kr
Swim & Fun
Finns i flera storlekar
Från 2 279  kr
Swim & Fun
2 639  kr