Trappa Helsinki utan räcke 13 steg Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687193942
Enkel och modern trappa i toppkvalitetDen platsbesparande trappan HELSINKI är en enkel ektrappa som passar perfekt in i den nordiska, moderna stilen med sin lätta och strama design.
Läs mer
Sättsteg:
Färg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trappa Helsinki utan räcke 13 steg Dolle

Enkel och modern trappa i toppkvalitet
Den platsbesparande trappan HELSINKI är en enkel ektrappa som passar perfekt in i den nordiska, moderna stilen med sin lätta och strama design. Trappans konstruktion, som är utformad i en rak linje, ger en enkel och tidlös design och tack vare trappans olika färgkombinationer kan designen harmoniseras med den skandinaviska inredningsstilen. Trappan levereras rak med 13 trappsteg och når en maximal golvhöjd på 280 cm. Med en trappbredd på 80/82 cm och ett utlopp på 253/259 cm är trappan särskilt lämplig för rum med begränsat utrymme. Både trappans steg och ledstänger är tillverkade av FSC®-certifierat trä i obehandlad massiv ek och trappan har en snygg och detaljerad designfinish med bl. a. täckpluggar i jämnhöjd med träytan.

Anpassa trappan till ditt hem
HELSINKI finns i tre färgkombinationer på ramar och steg: - Vitlackerade ramar i bok och stavlimmade trappsteg i obehandlad massiv ek - Svartlackerade ramar i bok och stavlimmade trappsteg i obehandlad massiv ek - Ren ek med både ramar och steg i stavlimmad, obehandlad massiv ek. Beroende på vilken av ovanstående färgvarianter du väljer finns trappan med följande räckesalternativ: horisontella räckesfyllningar i vit aluminium, vertikala ribbor i ek eller horisontella räckesfyllningar i svart aluminium. Alla tre räckestyper har ledstänger i ek. Räcken för trappavsats finns i matchande design med antingen ekribbor eller med svarta eller vita aluminiumfyllningar. Det finns alltså stora möjligheter att designa en platsbesparande trappa som passar hemmets inredningsstil, beroende på vilket utseende du vill ha. Även om trappan inte kräver efterbehandling, medger det obehandlade massiva ekträet olika typer av efterbehandling. Trappan kan antingen lackas eller oljas efter önskemål och behov, vilket öppnar för ännu fler uttrycksmöjligheter. Efterbehandling rekommenderas för optimal livslängd.


Trätrappa
En trätrappa är en platsbesparande trappa helt tillverkad av trä. Dessa inomhustrappor har ett naturligt och klassiskt utseende som aldrig försvinner från den så kallade trapplisten. Våra inomhustrappor i trä finns antingen som kvartsvridna trappor eller som raka trappor. Ta en titt på vårt sortiment av trätrappor nedan om du letar efter en platsbesparande inomhustrappa till ditt hem.

Läs mer
Varumärke Dolle