Trappa Lyon Lackad Ek Rak Lodrät Metallräcke Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687191738
Lyon trappan finns som rak eller svängd antigen till höger eller vänster.
Läs mer
Räckessida:
Bredd:
Modell:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trappa Lyon Lackad Ek Rak Lodrät Metallräcke Dolle

Lyon trappan finns som rak eller svängd antigen till höger eller vänster. Med en stegbredd på äntigen 65 eller 75 cm , kan du välja precis den trappa som passa för dit hem. Maximal höjd på 286 cm.

Spartrappa med vanger och steg i ek
Perfekt där du inte har mycket plats, eller bara önskar en snygg trappa som inte tar upp för mycket plats. De öppna vanger ger et modern och elegant design, som passar för alla hem. Trappan är gjort av massiv ek och förseglad med lack för att uppnå en beständig och underhållsvänlig yta. Stegen är 21 cm djupa och lätt rundade för att uppnå en bekväm yta. Lyon trappan finns som rak eller svängd antigen till höger eller vänster. Båda typ har 13 steg, och en maximal höjd på 286 cm. Med en stegbredd på äntigen 65 eller 75 cm , kan du välja precis den trappa som passa för dit hem.

TRAPPA MED STILIG KOMBINATION AV TRÄ OCH METALL
Med fler typ räcken kan du välja precis den trappa som passar för dit hem. Välj mellan räcke med trästolpar, vertikala metallfyllningar (Ø16 stålrör) eller horisontella rostfria stålfyllningar (Ø10mm). Räcke kan vara på äntigen höger eller vänster sida. Samspelet mellan trä och metall ger hemmet en modern och elegant design. DOLLE Lyon är designad för att möta behoven av daglig användning och är testat för en maximal belastning på upp till 150 kg. OBS: Vi uppmärksamma att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa. Kontrollera om besiktningskrav föreligger där trappan skall monteras. Eftersom trä är en naturprodukt kan träets naturliga färg variera från trappa till trappa. Därför kan färgigenkänningen av bilderna inte alltid återspegla träets färg en-till-en.


Trätrappa
En trätrappa är en platsbesparande trappa helt tillverkad av trä. Dessa inomhustrappor har ett naturligt och klassiskt utseende som aldrig försvinner från den så kallade trapplisten. Våra inomhustrappor i trä finns antingen som kvartsvridna trappor eller som raka trappor. Ta en titt på vårt sortiment av trätrappor nedan om du letar efter en platsbesparande inomhustrappa till ditt hem.

Läs mer
Varumärke Dolle