Universalladdare 40V Greenworks

ART.NR: 687206605
Laddar 40V 2Ah batteri på 60 minuter och 40V 4Ah på 120 minuter.. Greenworks G40C är en laddare som passar samliga batterier från vår 40V-serie.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Universalladdare 40V Greenworks

Laddar 40V 2Ah batteri på 60 minuter och 40V 4Ah på 120 minuter.

Greenworks G40C är en laddare som passar samliga batterier från vår 40V-serie.

Ge kraft till dina Greenworks-verktyg med batterier och laddare
Med Greenworks sladdlösa verktyg går trädgårdsarbetet alltid som en dans! Oavsett om du ska ägna din lediga dag åt gräsklippning, häcktrimning, grensågning eller någonting annat kan du njuta av en smidig, tyst och dessutom klimatsmart trädgårdsfixardag. Vårt breda sortiment av trädgårdsverktyg har en viktig gemensam nämnare – maskinerna drivs av högkvalitativa litiumjonbatterier med olika voltstyrka samt varierande antal wattimmar. I den här kategorin har vi samlat alla Greenworks batterier, laddare och så kallade batterikit.

Använd samma batteri till flera verktyg
Det går alldeles utmärkt att använda samma batteri till alla dina Greenworks-verktyg, så länge redskapen kommer från samma serie. Greenworks erbjuder fyra serier med varierande voltstyrka som lämpar sig för olika behov, vilket gör det enkelt att investera i de redskap som just du behöver och använda ett och samma batteri till allihop. Om du köper ett verktyg utan batteri är priset betydligt lägre, vilket betyder att du kan spara en hel del pengar på att välja redskap från samma serie. Du vet väl om att 24V+24V-serien fungerar på exakt samma sätt som vår 24V-serie, förutom att verktygen rymmer två batterier istället? Det innebär dubbelt så hög prestanda! Om du redan har ett verktyg från den minsta serien kan du med andra ord köpa ännu ett redskap från 24V+24V-serien, och då endast behöva köpa till ett extra batteri.

Första gången du handlar Greenworks-verktyg? Batterikit är ett perfekt tillval!
Ett batterikit innehåller ett eller två batterier samt en laddare. Det passar perfekt att investera i ett batterikit om du köper verktyg från Greenworks för första gången, eftersom det blir mer prisvärt samtidigt som du får precis allt du behöver i ett och samma kit. Här finner du kompatibla batterikit oavsett om du investerar i verktyg från vår 24V-, 40V- eller 60V-serie. Du kan givetvis köpa separata batterier och laddare också – du kanske redan har två verktyg på 60V som delar batteri, men upplever att familjen gärna vill använda dessa på samma gång? Då kan du enkelt köpa ännu ett 60V-batteri här!

Fördelarna med Greenworks sladdlösa, batteridrivna trädgårdsverktyg
Det finns en mängd fördelar med att använda eldrivna trädgårdsverktyg istället för fossildrivna varianter! Greenworks batteridrivna verktyg är inte bara lättviktiga och på så vis oerhört användarvänliga, du kan även räkna med en bullerfri drift som varken irriterar dina egna eller grannarnas öron medan du arbetar. Du slipper dessutom att köpa fossila bränslen med jämna mellanrum och att andas in otrevliga ångor från dessa.

Tekniska Detaljer
  • Vikt: 0,7546 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks