Kaminrör

Här finner du kompletta rörpaket, skorstenspaket, smidiga värmefläktar och andra praktiska tillbehör för din nya braskamin. Behöver du ett komplett paket med rökrör eller endast någon extradel? Vi har alla tillbehör. Handla enkelt och tryggt online hos oss.

 

Finns det något härligare än att sitta framför en varm kamin en ruggig höstkväll? Braskaminer både höjer mysfaktorn samtidigt som de värmer upp ditt hem på ett effektivt sätt. Komplettera din braskamin med ett bra rökrör. Våra rör finns i en rad olika utförande och ger dig möjlighet att plocka ihop ett system som passar dina behov. De flesta modeller erbjuds i grått eller svart och är tillverkade av högkvalitativt stål som ger en lång livslängd. Vi har rökrör till kamin i alla rum. På hemsidan kan du välja mellan olika storlekar som bland annat rökrör 125mm och rökrör 150mm.

 

Hur monterar man rökrör?

Det är möjligt att montera rökrör själv men instruktionerna måste följas noga och installationen skall alltid besiktas innan braskaminen tas i bruk. Vi har både kompletta röranslutningar och inmurningsstos i vårt sortiment till ett riktigt schysst pris! Om du har murstock idag behöver du endast en röranslutning. Om du däremot inte har en murstock behöver du installera en ny skorsten. Då krävs en som är isolerad och godkänd för vedeldning – vilket alla våra är. Sotaren skall alltid godkänna installationen innan skorstenen tas i bruk. Känns detta lite komplicerat? Lugn, vi erbjuder hantverkartjänster där du kan ta hjälp av proffs till ditt byggprojekt. Ta in offerter från hantverkare och byggföretag nära dig, på ett enkelt och smidigt sätt.

 

För den händiga

Du har väl inte missat våra gör det själv – projekt? Bygg en vedbärare som du enkelt och snyggt kan frakta eller förvara veden. Vi guidar dig steg för steg. Vi har materialen, råden och inspirationen för att du ska lyckas med ditt projekt!

 

Rökrör kamin från Byggmax

Garantera varma rum när kylan drar in i området med rökrör och tillbehör från Byggmax. Kaminrör genom vägg eller rökrör övergång? Vi har alla tillbehör för en komplett braskamin som håller både dig och familjen varma i vinter. Köp rökrör på Byggmax!

34 artiklar

34 artiklar