Stegar och byggställningar

Här hittar du stegar och byggställningar från Byggmax. Du ska inte vara rädd för att utföra arbeten på hög höjd i hemmet. På våra stegar och byggnadsställningar står du säkert när du arbetar.

Med en stege jobbar du säkrare

Vi har allt från trappstegar och utskjutbara modeller för proffs och ambitiösa amatörer till enklare hushållsstegar och rejäla, lättmonterade byggnadsställningar. En bra stege gör inte bara arbetet säkrare, du kan även utföra de flesta moment med bra ergonomi. Risken för nackspärr minskar om du tar hjälp av en stege när du rollar taket. Alla produkter i denna kategori håller hög kvalitet och är väl anpassade för sitt ändamål. Hos oss hittar du även tillbehör som en stegfot som gör så att stegen inte riskerar att glida i sidled.

Vi har stegen du behöver

Vi har både stegar för specialändamål och modeller som är mer allround och passar till många olika uppgifter. Om du vill sota själv eller utföra arbetsmoment på tak ska du ta en titt på våra takstegar. Har du en sådan kan du till exempel sätta tillbaka takpannor som lossnat och se över skorstenen ifall den börjar se dålig ut. Från en byggställning kan du jobba med tunga moment som kräver båda händerna. Du får också plats med det du behöver, så att du kan arbeta ordentliga pass utan irriterande avbrott för att till exempel fylla på med ny färg eller nytt spackel.

Hitta prisvärda stegar och byggställningar hos Byggmax

Stegar av bra kvalitet skapar förutsättningar för säkert arbete, utomhus såväl som inomhus. Ta inga onödiga risker när du arbetar, utan satsa på rejäl utrustning från billiga Byggmax!

 1. Hushållsstege 7-stegs
  7 steg
  Hushållsstege 7-stegs
  Pris från
  699   kr /st
 2. Stege Utskjut Ns 6,9M
  Nordic Star
  Stege Utskjut Ns 6,9M
  Pris från
  1899   kr /st
 3. Stege Utskjut Ns 5,7M
  Nordic Star
  Stege Utskjut Ns 5,7M
  Pris från
  1299   kr /st
 4. Stege Utskjut Ns 8,1M
  Nordic Star
  Stege Utskjut Ns 8,1M
  Pris från
  2599   kr /st
 5. Teleskopstötta
  Vinklingsbara tryckplattor
  Teleskopstötta
  Pris från
  219   kr /st
 6. Stege Enkel NS 3M
  Nordic Star
  Stege Enkel NS 3M
  Pris från
  799   kr /st
 7. Stege Enkel Ns 3,9M
  Nordic Star
  Stege Enkel Ns 3,9M
  Pris från
  899   kr /st