Vinylgolv Yukon 5 mm

Klickgolv 5G, 5x172x1210 mm, LVT, klass 31, 2,08 m2/pkt, Kährs
ART.NR: 651994
Vinylgolv Yokun 5 mm är ett vinylgolv som är inspirerad av de mjuka grå nyanserna från solblekta bryggor och har en markant struktur i en svag färg. Den rena, lugna trädesignen gör det till ett perfekt golv för moderna utrymmen.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Vinylgolv Yukon 5 mm

Vinylgolv Yokun är ett enkelt men vackert vinylgolv från golvtillverkaren Kährs. Golvet är ett s.k. LVT-golv, ett Luxury Vinyl Tile-golv, vilket innebär enkellagda och lätthanterliga golv i exklusiv utformning. Vinylgolv Yokun kommer med ett unikt 5G-klicksystem som underlättar läggning genom att klicka ihop plankorna. Plankorna är i sin tur styva som följd av dess rigida kärna.

Vinylgolv Yoku är extremt slittåligt, lättskött och stabilt och har samtidigt inbyggda ljudreducerande egenskaper. Ytan är motståndskraftig mot dagligt slitage, repor och vatten. Vinylgolv Yokun är ftalat-fritt och kan läggas direkt på befintligt golv så länge den underliggande ytan är jämn.

Läggning och garanti
Golvet har 10 års garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller för läggning i hemmamiljöer. Golvvärme kan appliceras under golvet givet komplement av korrekt golvunderlag. Vinylgolv Yokun läggs flytande och limfritt.

Läs mer
Varumärke Kährs
Leverantörens artikelnummer LTCLW2102-172

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Idag är det mer regel än undantag att installera golvvärme i ett nytt hus. Även befintliga hus kan konverteras från de vägghängda radiatorerna till golvvärme istället. I vissa fall kan du även spara en slant på uppvärmningen, men installationen kräver som regel nya golv. Är det ändå dags att uppdatera golven kan det därför vara läge att även se över ditt värmesystem.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.