Taklister

Vackra lister som är snyggt monterade gör skillnad i dina rum så se till att handla dina taklister prisvärt och med god kvalitet hos Byggmax! Taklist är en list man sätter mot innertaket, dels för att dölja skarvar mellan vägg och tak men även som en snygg dekoration. Vi har både taklist allmoge som är stilrent och passar fint i ett äldre hus där du kan bevara den klassiska känslan och skugglist som är vad det låter, listen ger en typ av skuggeffekt. På Byggmax hittar du även alla tillbehör för ditt projekt så som - verktyg, arbetsskydd, spik och skruv.

 

Vårt viktigaste byggmaterial

Virke är ett ekologiskt, miljövänligt och klimatsmart material och ger oss oändliga möjligheter med olika byggprojekt. Till skillnad från betong, stål och tegel är trä det enda förnybara byggmaterialet. Träet kan återvinnas flera gånger innan det till slut förbränns och blir till elkraft och värme för våra hus.

 

Såhär fäster du taklist

Tak och väggarna du ska fästa taklister på skall vara släta, jämna och rena. Den bör sättas upp när allt är färdigmålat samt innan tapetsering. Taklister monteras vanligtvis med lim. Skulle det bli några glipor eller kanter så täcker du enkelt för det med foglim. Behöver du hjälp med ditt projekt så erbjuder vi även hantverkartjänster där du kan ta hjälp av proffs till ditt byggprojekt. Ta in offerter från hantverkare och byggföretag nära dig, på ett enkelt och smidigt sätt.

 

Gör det själv

Ta hjälp av vår gör det själv guide som visar hur du monterar taklisten. Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig genom byggprojektet och självklart guidar vi dig från början till slut.

Läs mer
Filtrera

5 träffar

Sortera på
Olika dimensioner, S0502-Y
Från 36 95  kr /m
15mm, olika bredder, S0502Y
Från 47 95  kr /m
Furu
Från 32 95  kr /m
Taklist, S0502-Y
Från 41 95  kr /m
Taklist, S0502-Y
Från 34 95  kr /m