Virke

Det spelar ingen roll om du ska bygga om den där lutande altanen eller om du vill ge jycken en ny koja. Här kan du få tag på rätta virket för ditt bygge. Är du osäker på vilket träslag som passar bäst är det bara att fråga oss. Vi är experter!

 

Byggmax har allt du behöver för hemmabygget

Så du har bestämt dig för att äntligen ta tag i det där byggprojektet. Bra! Hos Byggmax har vi allt du behöver för ditt byggprojekt. Hos oss kan du hitta rätt verktyg för ditt projekt. Vi har allt från enkelt sandpapper för att mjuka upp den nya fågelholken till cement och betong för gjutning. Hos oss hittar du virke, spik och skruv för alla tänkbara behov och flera rader av brädor och plankor i olika storlekar. Vi har rätt virke, så att säga. Det spelar ingen roll om du ska bygga ett nytt staket eller en lekstuga för ungarna. Vi har det du behöver.

 

Byggmax har rätt virke för ditt bygge

Det första man ska bestämma när man startar ett byggprojekt är hur slutresultatet ska se ut, man skapar en inre bild av det man vill åstadkomma. Sedan kommer de praktiska detaljerna. Något som kan vara värt att börja med är att avgöra vilken sorts virke man ska använda. Vi har timmer för alla behov. Om du ska snygga till interiören hemma, behöver du bra panelvirke. Någon annan gång kanske du behöver virke till staket eller virke till altan. Oberoende på vad du tänker hitta på i den där hemmaverkstaden, har vi det du behöver. Vare sig du ska bygga ett jakttorn, bygga en brygga eller bygga ett eget bardbord har vi guider och virket du behöver. Och är du osäker på vilket virke du ska använda, är det bara att fråga oss. Vi är experter på allt inom bygg.

 

Byggmax har virke från golv till tak

Det finns många som våndas inför att renovera hus. Sedan finns det de som trivs som fisken i vattnet när de får möjligheten att spotta sig i nävarna och göra om sitt hem. Hos Byggmax hittar du rätt virke för renoveringsprojektet. Du kanske är en person som gör det enkelt för dig och jobbar uppifrån och ner. Hos oss hittar du fint golvvirke för att få till den där parketten precis som du vill ha den. Sedan är det dags att bygga innervägg. För rätt panelvägg krävs rätt panelvirke. Hos Byggmax kan du hitta allt för ditt renoveringsprojekt till bra priser.

 

Byggmax har rätta virket för ditt renoveringsprojekt

Byggmax är av och för hemmafixaren. "Du kan själv", är vårt motto. Och kan du inte helt själv, kan vi hjälpa dig nå drömmen om att bygga om ditt eget hus, staket eller altan. Vårt virke är en billig första investering i ditt nya renoveringsprojekt.

 

Gör det själv med Byggmax DIY-guider

Du känner väl till Byggmax stora arkiv av Gör-det-själv-guider? Om inte rekommenderar vi dig att ta en titt. Vi har många projekt du kan snickra ihop hemma med hjälp av vårt virke. Några av våra populära guider är Bygga trädäck runt ett träd,  Bygg din egen pall, Bygga soffbord själv, och Bygg ett rustikt köksbord.

23 artiklar

 1. Glespanel 28x70
  -
  Glespanel 28x70
  Pris från
  17 85 kr /m
 2. Planhyvlad 15x27
  Furu
  Planhyvlad 15x27
  Pris från
  19 95 kr /m
 3. Planhyvlad 15x69
  Furu
  Planhyvlad 15x69
  Pris från
  37 95 kr /m
 4. Planhyvlad 15x95
  Furu
  Planhyvlad 15x95
  Pris från
  47 95 kr /m
 5. Kvartsstav
  15 mm, Vit S0502-Y
  Kvartsstav
  Pris från
  26 95 kr /m
 6. Taklist Antik Furu
  Furu
  Taklist Antik Furu
  Pris från
  31 95 kr /m
 7. Trekantsregel 50x50
  50mm
  Trekantsregel 50x50
  Pris från
  10 95 kr /m
 8. 28x70 Staketribba Impregnerad
  NTR/AB
  28x70 Staketribba Impregnerad
  Pris från
  22 45 kr /m
 9. Innertakhörn
  50x50x100 mm, 2st/frp
  Innertakhörn
  Pris från
  199   kr /st
 10. Foderkloss
  28x75x75 2st/frp
  Foderkloss
  Pris från
  199   kr /st
 11. Sockelkloss
  28x75x100 mm, 2st/frp
  Sockelkloss
  Pris från
  199   kr /st

23 artiklar