Bad

Är du sugen på att bygga om ditt badrum? Här hittar du allt till bad från Byggmax. Hos oss hittar du alla olika former av sköna badkar att krypa ner i. Gör det själv med hjälp av Byggmax.

Alla delar för att bygga nytt

Badrummet är ett av de rum som är mest tillfredsställande att bygga om. Ofta kan det bli ett dyrt projekt, och det kan kännas svårt att ta sig an på egen hand. Genom goda råd och bra material kan du dock spara pengar samtidigt som du kan känna dig stolt över ett väl utfört arbete i slutändan! Att bygga om ditt badrum eller installera ett badkar behöver inte vara så krångligt och du kan dessutom hitta just den form och de mått som passar dig. Välj ett stilrent kar i modern design eller ett romantiskt på lejontassar. Med en snygg blandare, en passande badkarsvägg och snygga linjer kan du bada som en kejsare.

Ditt badrum är en plats för avkoppling

Ett modernt och stilrent badrum förhöjer den där eftertraktade renhetskänslan efter ett bad eller en dusch. Här på Byggmax.se hittar du alla delar för din badrumsrenovering. Vi har allt från handfat och matchande VVS-apparatur till skåp, hängare och viktiga ventilationslösningar. Att installera golvvärme kan också vara en bra idé eftersom det hjälper mot fukt som kan bli ett problem under kyliga månader. Ett varmt och skönt golv är också en extra lyx som alla bör unna sig. Genom att ställa in golvvärmens reglage kan du anpassa uppvärmningen efter de tider som du oftast använder badrummet. På så vis kan du dra full nytta av värmen samtidigt som du minskar på elförbrukningen.

Allt för ditt bad hos Byggmax

Bygg om och bygg ut ditt bad med hjälp av oss på Byggmax. Här ger vi dig bra priser, praktiska tips och inspiration.

Läs mer

5 träffar

Sortera på
Ifö
Finns i flera längder
Från 1 149  kr
Ifö
1395x695x410 mm, vit
4 659  kr
Milobad
1700x780x600 mm, vit
8 995  kr
Milobad
1700x780x600 mm, vit
8 995  kr
Laufen
Vit, 1700x750x540mm
27 995  kr