Förråds- och friggebodsdörrar

Förråds- och friggebodsdörrar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss hittar du friggebodsdörrar i en lång rad olika utföranden. Samtliga håller hög kvalitet och är enkla att montera.

Komplettera ditt förråd med en stadig dörr
Det moderna hemmet kräver stora lagringsutrymmen. Med hjälpmedel som gräsklippare, snöslungor och bevattning behövs rejäla utrymmen för att skydda dem mot väder och vind när de inte används. Kanske har du redan ett förråd på gården. Om inte är det något som du lätt kan bygga själv. En viktig detalj, oavsett om du redan har ett förråd eller om du ska bygga ett, är att ha en stadig och beständig dörr. Kanske du behöver en varmförrådsdörr? Hos Byggmax finns förrådsdörrar till alla sorters förråd. De är enkla att montera och finns självklart i flera olika utföranden så att du kan matcha din nya dörr med ditt förråd.

Välj rätt dörr
Det är viktigt att du väljer rätt dörr till just ditt förråd. Därför är utbudet på Byggmax.se både stort och varierat. Här kan du hitta förrådsdörrar med eller utan fönster, för friggebodar eller varmförråd. Dörrarna finns inte bara i flera olika stilar och utföranden utan även i flera olika material. Här finns till exempel dörrar av furu och björk samt dörrar med frigolitfyllning uppbyggda i en träram. Är du osäker på vilken typ av dörr som passar just dig bäst står vår personal redo att svara på dina frågor. För att du ska kunna arbeta på egen hand är samtliga dörrar lätta att montera.

Köp billiga förråds- och friggebodsdörrar hos Byggmax
Att köpa förrådsdörrar hos Byggmax garanterar bra priser och hög kvalitet. Hitta den dörr som passar ditt förråd och din stil bäst.

Hos oss hittar du en mängd olika förrådsdörrar och friggebodsdörrar av riktigt bra kvalitet. Vi har dörrar i många olika stilar och utföranden så att du ska hitta en som passar just ditt ändamål. Hos oss har du alla möjligheter att hitta en snygg kvalitetsdörr till ett riktigt bra pris! Handla enkelt hos oss både i butik och online.

 

Komplettera ditt förråd med en stadig dörr

Det moderna hemmet kräver stora lagringsutrymmen. Med hjälpmedel som gräsklippare, snöslungor och bevattning behövs rejäla utrymmen för att skydda dem mot väder och vind när de inte används. Kanske har du redan ett förråd på gården? Om inte är det något som du lätt kan bygga själv. En viktig detalj, oavsett om du redan har ett förråd eller om du ska bygga ett, är att ha en stadig och beständig dörr. Kanske du behöver en liten dörr? Hos oss hittar du friggebodsdörrar i en mängd olika storlekar och utföranden. Samtliga håller dessutom hög kvalitet och är enkla att montera.


Vilken förrådsdörr ska man välja?

Det är viktigt att du väljer rätt dörr till ditt förråd. Därför har vi ett utbud som är både stort och varierat. Här kan du hitta förrådsdörrar med eller utan fönster, för friggebodar eller varmförråd. Vi har förrådsdörrar i både dubbel och enkelt utförande från kända varumärken som Jabo och Vibostugan. En dubbeldörr till förrådet gör det enklare att transportera större trädgårdsmaskiner som gräsklippare och snöslungor både in och ut ur förrådet. Dörrarna finns inte bara i flera olika stilar och utföranden utan även i flera olika material. Här finns till exempel dörrar av furu och björk samt dörrar med frigolitfyllning uppbyggda i en träram.

Hur monterar man en förrådsdörr?

Behöver du hjälp med monteringen kan vi starkt rekommendera vårt gör det själv – projekt montera ytterdörr. Vi hjälper dig steg för steg att lyckas med monteringen med hjälp av tips, råd och inspirationsbilder. Det är varken svårt eller dyrt att byta förrådsdörr.


Billiga förrådsdörrar och friggebodsdörrar från Byggmax

Hos oss på Byggmax kan du alltid hitta många prisvärda förrådsdörrar och friggebodsdörrar i flera olika stilar och utföranden. Att byta dörrar är varken dyrt eller svårt, så se till att köpa din friggebodsdörr, ytterdörr förråd hos oss.

Produkt 1-24 av 37

 1. Spröjs och Sparkplåtskit
  UTGÅENDE
  Spröjs och Sparkplåtskit
  Pris från
  49 95 kr /st
 2. Dubbeldörr 13x19 R-D Vibostugan
  1278 x 1878 mm
  Dubbeldörr 13x19 R-D Vibostugan
  3602   kr /st
 3. Dubbeldörr 18° Rak 15,3x19 Jabo
  Inkl 2st dörrspärrar, obehandlat trä
  Dubbeldörr 18° Rak 15,3x19 Jabo
  5395   kr /st
 4. Dubbeldörr 15,3x20 Rak Vibostugan
  1512 x 1978 mm
  Dubbeldörr 15,3x20 Rak Vibostugan
  4158   kr /st
 5. Förrådsdörr tät
  Flera olika varianter
  -10% Tom 08/03
  Förrådsdörr tät
  Org. pris 5049   kr Du sparar 504   kr Extrapris 4544   kr /st
 6. Dubbeldörr 15,3x19 Rak Vibostugan
  1512x1878 mm
  Dubbeldörr 15,3x19 Rak Vibostugan
  4047   kr /st

Produkt 1-24 av 37