Innerdörrar

Hos oss hittar du en mängd olika innerdörrar av riktigt bra kvalitet. Vi har innerdörrar i många olika stilar och utföranden så att du ska hitta en som passar just ditt hem. Handla enkelt hos oss både i butik och online.

 

Vi har dörrar för alla rum och stilar. En traditionell spegeldörr passar i de flesta fastigheter. Eller kanske en ny toalettdörr? Vi har även innerdörrar med ett mer modernt utseende och funktioner för att passa just ditt hem. Om dina gamla dörrar gnisslar kommer du att uppleva en stor förbättring vid ett byte till modernare varianter. Ibland kan man renovera en dörr bara genom att byta handtag och kanske måla om den, men ofta är det bättre och till och med billigare att köpa en ny dörr. Vi har även dörrkarmar och trösklar samt alla verktyg du behöver för ditt projekt. Monteringen av de tyngre modellerna kan kräva två personer - våra populära instruktionsfilmer är bra för dig som aldrig tidigare monterat en dörr.

 

Hur mäter man innerdörrar?

När du ska mäta din innerdörr så pratar man om modulmått. Dessa mått anger hålet i väggen där karmen är monterad. Så för att mäta ut vilka mått din nya dörr ska ha så mäter du helt enkelt längden och bredden på dörrhålet.

 

Vilken färg ska man ha på innerdörren?

Vilken färg du ska ha på innerdörren är helt upp till dig själv och vad du tror kommer att passa in. Innerdörrar är en snygg inredningsdetalj som bör passa ihop med stilen du har hemma, se över vad du har för stil och matcha med olika färger och utföranden. Vi har såväl färdigmålade dörrar i obehandlat virke, vilka du själv kan ytbehandla för önskat resultat eller ge en personlig touch. En gedigen furudörr är skandinavisk allmoge när det är som bäst, men vi har även modeller av glas som låter ljuset röra sig fritt mellan dina rum.

 

Hur justerar man en innerdörr?

Hur du justerar en innerdörr beror helt på vad det är som ska justeras. Du kan exempelvis dra ut och vrida låskolven så att den passar till urtaget i karmen. Ibland kan du även behöva skruva åt snäppgångjärnen eller eventuellt klicka i dörren på nytt för att den inte ska knarra.

 

Gör det själv

Du har väl inte missat våra gör det själv – projekt? Byggmax är av och för hemmafixaren och kan du inte helt själv så vill vi hjälpa dig att lyckas med ditt byggprojekt. Med ett öppet sinne och lite fantasi kan du bygga nästan vad som helst! För dig som behöver hjälp att montera innerdörr så guidar vi dig steg för steg. Vi kan även hjälpa dig att ta upp ett nytt dörrhål i en bärande vägg eller visa hur du sätter igen ett dörrhål. Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig att lyckas!

 

Billiga innerdörrar från Byggmax

Hos oss på Byggmax kan du alltid hitta många prisvärda innerdörrar i flera olika stilar och utföranden. Att byta dörrar är varken dyrt eller svårt, så se till att köpa din innerdörr med karm hos oss.

 

 

 

13 artiklar

  1. Innerdörr Glas Br. Johansson
    90x210 cm, massiv obehandlad furu, 8 glasrutor, allmoge
    Innerdörr Glas Br. Johansson
    4449   kr /st

13 artiklar