Elementskydd Klara Lundbergs produkter AB

Finns i flera utföranden
ART.NR: 6419303
Elementskydd Klara i vitlackad (NCS S0500-N, glans 35) MDF som kan kompletteras med olika monteringsalternativ. OBS! Endast fronten ingår, överdel, Monteringssats, Fot/ben köps separat
Läs mer
Längd:
Bredd:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Elementskydd Klara Lundbergs produkter AB

Elementskydd Klara i vitlackad (NCS S0500-N, glans 35) MDF som kan kompletteras med olika monteringsalternativ.

Inred ditt hem in i minsta detalj genom att införskaffa Lundbergs elementskydd som döljer dina element på ett elegant sätt. Modellen Klara vit 600 går att ställa in i tio olika bredder, från 442 mm till 1560 mm och den har två höjder på antingen 600 eller 700 mm. Kort sagt passar dessa elementskydd in i de flesta hem och är ett självklart val för den som inte vill lämna någonting åt slumpen.

Lundbergs elementskydd Klara 600 vit är noggrant utformat med vackra och ordentliga lufthål, som gör att den varma luften kan cirkulera fritt och inte blir fast bakom skyddet. Det finns flera olika monteringsalternativ, där du kan välja mellan frihängande montering som fästs i väggen, eller att fästa det på en på fot som är flyttbar, helt utifrån dina behov.

Med elementskydd från Lundbergs i ditt hem kan du vara säker på att få många komplimanger och uppskattande blickar.
Läs mer
Varumärke Lundbergs
Leverantörens artikelnummer 20400

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Det är kanske inte alla värmeelement som vinner priser för sin estetiska skönhet. Då är det tur att det är lätt åtgärdat med ett stiligt elementskydd som samtidigt släpper igenom den goa värmen. Bäst av allt är att det är ett roligt projekt som inte heller är så svårt eller kräver en hel arsenal av specialverktyg. Vill du så kan du även anpassa designen till just din stil.