Fönsterbeslag

Hos oss på Byggmax finns ett stort sortiment av fönsterbeslag i olika stilar. Du hittar bland annat fönsterlås och fönsterhandtag i utbudet, alla till ett bra pris. 

Allt för snygga och praktiska fönster

Hur fönstren ser ut och fungerar är viktigt. Fönster ska ha både ett snyggt utseende, en praktiskt funktion och vara säkra. Hos oss hittar du därför fönsterbeslag för många olika ändamål. Vi har till exempel praktiska fönsterhandtag i flera olika färgställningar och material. Välj mellan bland annat handtag i zink med matt eller blank finish. Om du vill kunna vädra tryggt utan att fönstret slår upp i vinden finns även ett utbud av olika fönsterhållare som förhindrar detta. Vi har även fönsterlås i flera olika utseenden, både med gammaldags och modernt utseende. Hos oss hittar du garanterat de beslag som passar din bostad bäst.

Lyft fönstren med nya beslag

Funderar du på att renovera dina fönster? Tänk då även på att byta ut dina fönsterbeslag. Det kommer att ge fönstren ett riktigt lyft. Varför inte låta fönstren få en mer gammaldags stil med hjälp av traditionella fönstervred? Om du är sugen på att modernisera har vi snygga fönsterhakar i mässing. Det är också viktigt att tänka på fönstrens funktion. Hos oss hittar du flera olika beslag som gör dina fönster mer praktiska och säkra, till exempel vädringsbeslag och stormhasp. Vi har också många handverktyg och redskap som hjälper dig att renovera fönstren och uppnå byggdrömmen. Om du är osäker på vad som passar dina fönster står vi gärna till din tjänst och svarar på dina frågor.

Säkra dina fönster med fönsterbeslag från Byggmax

På Byggmax hittar du ett stort utbud av fönsterbeslag som gör dina fönster både snyggar och säkra. Våra varor är alltid prisvärda och av riktigt bra kvalitet.

116 artiklar

 1. Fönsterventil
  Vit, längd: 36,5 cm
  Fönsterventil
  Pris från
  105   kr /st
 2. Vridstång 1511-5 Habo
  Längd 500 mm
  Vridstång 1511-5 Habo
  Pris från
  69 95 kr /st
 3. Dörr- och fönsterkil
  120 x 21 mm
  Dörr- och fönsterkil
  Pris från
  29 95 kr /st
 4. Kasthake
  58x76mm, förzinkad
  Kasthake
  Pris från
  39 95 kr /st
 5. Fönsterlås
  280Vm
  Fönsterlås
  Pris från
  69 95 kr /st
 6. Ledhasp
  115 mm, förzinkad
  Ledhasp
  Pris från
  39 95 kr /st
 7. Vädringsbeslag
  Inåtgående
  Vädringsbeslag
  Pris från
  59 95 kr /st

116 artiklar