Fönsterbeslag

Fönsterbeslag från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss finns ett stort sortiment av fönsterbeslag i olika stilar. Du hittar bland annat fönsterlås och fönsterhandtag i utbudet.

 

Allt för snygga och praktiska fönster

Hur fönstren ser ut och fungerar är viktigt. Fönster ska ha både ett snyggt utseende, en praktisk funktion och vara säkra. Hos oss hittar du därför fönsterbeslag för många olika ändamål. Vi har till exempel praktiska fönsterhandtag i flera olika färgställningar och material. Välj mellan bland annat handtag i zink med matt eller blank finish. Om du vill kunna vädra tryggt utan att fönstret slår upp i vinden finns även ett utbud av olika fönsterhållare som förhindrar detta som du enkelt kan montera själv. Vi har även fönsterlås i flera olika utseenden, både med gammaldags och modernt utseende. Hos oss hittar du garanterat de beslag som passar din bostad bäst.

 

Lyft fönstren med nya beslag

Funderar du på att renovera dina fönster? Tänk då även på att byta ut dina fönsterbeslag. Det kommer att ge fönstren ett riktigt lyft. Varför inte låta fönstren få en mer gammaldags stil med hjälp av traditionella fönstervred? Om du är sugen på att modernisera lite så har vi snygga fönsterhakar i mässing. Det är också viktigt att tänka på fönstrens funktion. Hos oss hittar du flera olika beslag som gör dina fönster mer praktiska och säkra, till exempel vädringsbeslag och stormhasp. Dessutom är det enkelt att montera beslagen hemma själv enligt monteringsanvisningar och medföljande tillbehör. Vi har också många handverktyg och redskap som hjälper dig att renovera fönstren och uppnå byggdrömmen, du kan även kika på gör-det-själv projektet byta fönster. Om du är osäker på vad som passar dina fönster står vi gärna till din tjänst och svarar på dina frågor.

 

Säkra dina fönster med fönsterbeslag från Byggmax

På Byggmax hittar du ett stort utbud av fönsterbeslag som gör dina fönster både snyggar och säkra. Våra varor är alltid prisvärda och av riktigt bra kvalitet.

Produkt 1-25 av 120

 1. Pris från
  69 95 kr /st
  2-10 d
 2. Pris från
  99   kr /st
  2-10 d
 3. Pris från
  49 95 kr /st
  2-10 d
 4. Pris från
  39 95 kr /st
  2-10 d
 5. Pris från
  49 95 kr /st
  2-10 d
 6. Pris från
  62 95 kr /st
  2-10 d
 7. Pris från
  39 95 kr /st
  2-10 d
 8. 66   kr /st
  3-5 d
 9. 46 95 kr /st
  3-5 d

Produkt 1-25 av 120