Utomhusgolv

Utomhusgolv från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Om du snabbt vill skapa ett snyggt och användbart utomhusgolv är lättlagd trall ett av flera prisvärda och hållbara alternativ hos oss på Byggmax.

 

Hållbara utomhusgolv- anpassade för vårt Nordiska klimat

När det gäller utomhusgolv måste du använda ett material som klarar slitaget från väder och vind. Framförallt är det temperaturskillnaderna som gör så att golv utomhus kan ta stryk i längden. Alla våra produkter för det här ändamålet, till exempel våra kompositgolv, lever upp till högt ställda tålighetskrav. Du är alltså fri att välja ett golv som du tycker är snyggt och som passar in i ditt uterum, eller var du nu tänkt lägga det. Många anser att det är enklare att lägga golv ute än inne och det är ett mycket lämpligt projekt för hemmafixare. Flera av produkterna i den här kategorin är perfekta om du vill göra en balkong lite snyggare och skönare att gå på.

 

Vilket golv ska läggas i uterum?

I ett uterum är temperaturen och klimaten väldigt skiftande under året men även under ett dygn. Värmen kan stiga i rummet vid sol och kan kylas ner rejält vid minusgrader. Det är därför viktigt att tänka på vilket material man väljer att lägga i ett uterum. Vårt tips är att använda antingen plastgolv eller impregnerat trä trall för att undvika stora skillnader i träets struktur. Även kompositgolv är ett bra val för uterum.

 

Komposittrall- underhållsfritt och miljövänligt

Kompositgolv är ett nytt material som kommit att bli en konkurrent till impregnerat trä. Det är ett underhållsfritt golv och som dessutom är miljövänligt eftersom det består av återvunnet material. Materialet går att återvinna som trä. Komposit är lätt att lägga, passar perfekt för utomhusbruk och håller för alla slags väder och vind. Golvet är både snyggt och skönt att gå på!

 

Vackert och underhållsfritt balkonggolv

Flera av våra produkter i kategorin utomhusgolv är i princip helt underhållsfria. Konstgräs och mattor kan behöva dammsugas ibland och om du köper en kvadratmeter mer än du behöver av ditt golv, kan du enkelt byta ut en del som tagit skada på grund av en olyckshändelse. Vi här på Byggmax är experter på utrustning och material som passar hemmafixare. Att lägga golv, till exempel golvtrall, ute är inte det minsta svårt och det nya golvet hjälper dig att på ett bättre sätt ta till vara på de sköna stunderna utomhus eller på balkongen. Ta en titt på våra alternativ och visualisera hur det skulle se ut din utemiljö.

Blir inspirerad av fler utomhusprojekt, steg-för-steg guider hittar du här!

 

Billigt utomhusgolv hos Byggmax

Utomhusgolv ger dig något varmt och vackert under fötterna, även när du sitter ute. Hos oss på Byggmax hittar du alltid kvalitetsprodukter till rätt pris.

1 produkt

1 produkt