Kakel Gemstone Ruby 7,5x30

ART.NR: 6467239
Ett rostrött väggkakel med en blank, lätt strukturerad yta som passar i både moderna och klassiska miljöer. Mått 7,5x30 cm.
Läs mer
paket
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Kakel Gemstone Ruby 7,5x30

Ett keramiskt väggkakel i rostrött. Med sin blanka, lätt strukturerade yta passar Gemstone Ruby i både klassiska och moderna miljöer – och kan ge ditt kök eller badrum ett riktigt lyft. Kaklet kan med fördel läggas i många olika mönster och finns dessutom i flera färger vilka kan kombineras för ett effektfullt resultat.

Gemstone Ruby har en slitstyrka och vattenabsorption som gör det lämpligt som väggkakel i kök och badrum. Kaklet bör inte användas på golv.

Glaserat kakel

Glaserade kakelplattor har mer variation i sitt färgomfång och struktur än vad oglaserade kakelplattor har. Glaserade plattor ska därför helst användas på väggen och inte på golvet då de kan bli randiga till följd av för mycket slitage.

Underhåll

Använd vanligt golv- eller kakelrengöringsmedel vid rengöring av ditt kakel.

Funktioner:
 • Blank, strukturerad yta
 • Glaserad
 • Keramik
 • Rektangulär 7,5x30 cm
 • Vattenabsorption
Användningsområde:
 • Kakel för inomhusbruk
 • Kakel för vägg
Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Varumärke Right Price Tiles
Leverantörens artikelnummer 101010237

Inspireras av våra gör-det-själv guider

 • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!
 • Ett klinkergolv kan varieras nästan i det oändliga genom val av färger, olika storlekar och läggningsmönster. På så sätt är det lätt att skapa ett vackert golv som håller i många år framöver. På Byggmax hittar du allt som behövs för att lägga ett snyggt klinkergolv och med denna guide blir det lätt att genomföra. Det svåraste momentet är nog att välja hur det ska se ut!
 • Flytspackling är ofta ett mycket bra alternativ för att skapa jämna och släta underlag inför efterföljande ytmaterial. Det är även en bra metod för att skapa fall mot en eller flera golvbrunnar i ett våtrum. Om du till exempel ska lägga klinkers, kan du behöva öka stabiliteten – det kan du göra genom att förstärka flytspackel med armering.
 • Fogningen av kakel- och klinkerplattor är pricken över i:et och är avgörande för helhetsintrycket av dina plattor. Därför är det bra att redan du väljer ut dina plattor även fundera över fogarna. Förutom alla färger det finns att välja på kan du även sätta plattorna med olika avstånd, vilket ger fogbredden och avgör hur framträdande fogen ska vara. Här är guiden som visar hur fogar kakel och klinker på bästa sätt.