Laminatgolv Seaside Oak 9,5 mm

9,5x240x2050 mm, 2,952 m2/pkt, AC4/32, click Perfectfold 3.0, vattentålig AquaSafe, Pergo Torekov
ART.NR: 651865
Laminatgolv Seaside Oak är ett vackert och slittåligt laminatgolv från golvtillverkaren Pergo.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Laminatgolv Seaside Oak 9,5 mm

Laminatgolv Seaside Oak 9,5 mm är ett vattenresistent laminatgolv från golvtillverkaren Pergo. Seaside Oak ingår i Pergos kollektion Torekov som består av golv i vackra och stilrena ekimitationer. Torekov utmärker sig för sin slittålighet samt sin vattentålighet.

Vattentåligheten möjliggörs genom Pergos Aquasafe-teknologi som skapar en förseglad yta och som förhindrar vatten från att tränga ner i golvet. Samtliga golv i Pergos Torekov-serie kommer med fasningar på alla sidor för att framhäva plattorna.

OBS: Notera att leverantören genomfört förändringar av detta golv. Tidigare versioner har kommit i andra tjocklekar, klicksystem och dimensioner.

Tålighetsklass
Golvet har användningsklass AC4/32 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis mindre butiker.

Läggning och garanti
Golvet har livstids garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller för läggning i hemmamiljöer. För läggning i offentliga/kommersiella miljöer gäller 5 års garantitid. Golvvärme kan appliceras under golvet givet komplement av korrekt golvunderlag. Samtliga golv i Pergos Torekov-serie är Svanen-certifierade.

Läs mer
Varumärke Pergo