MARKGRENRÖR 45°

Finns i flera storlekar
ART.NR: 6111812
Slagtåligt och slitstarkt markgrenrör i PP. De har en fast Din lock-packning som är oljeresistent.
Läs mer
Storlek:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

MARKGRENRÖR 45°

Polypropylen (PP) rördelar är avsedda för:
- Underjordiska avloppssystem.
- Avloppssystem vid självfall, dränering och industriella rörsystem.
- Vid svåra förhållanden, till exempel höga och låga temperaturer, hög grundvattennivå samt vid kemisk aggressivitet av avloppsvatten.
- De klarar även stora belastningar vid återfyllning.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 0720132360

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Alla bebyggda tomter behöver någon form av markavlopp för att hantera avlopp, dagvatten eller dräneringar. Alla användningsområden använder orange markavloppsrör och rördelar för transport av vattnet. Dessa rör och rördelar kan ansluta mot gråa rör som används inomhus och svarta delar som används till dränering. Markavlopp är lätt att lägga men tänk på att vara noga med lutningen!
  • Att dränera runt huset är viktigt för husets livslängd och för att undvika dålig lukt eller mögel. Dräneringen leder bort vatten som trycker på huset underifrån eller från sidan mot husgrunden, under mark. Husgrunden kan påverkas av både grundvatten och regnvatten. Hus byggda före 1980 har ofta en ganska dålig dränering och det är bra att se över funktionen. Både hus med källare och hus byggda med platta på mark måste ha en fungerande dränering.
  • Ditt hus ska må bra och din trädgård ska frodas, eller hur? Då behöver du veta hur du leder bort vatten. Både vatten i form av nederbörd, om den kommer via marken från intilliggande ytor i närheten eller stannar kvar på din tomt.