Tillbehör spabad

Spabad tillbehör från Byggmax, alltid enkelt, snabbt och alltid till bästa pris. Det finns många tillbehör som är viktiga för att kunna ha ett trivsamt spabad. I vårt sortiment hittar du massor av praktiska tillbehör samt tillbehören som ger badet en guldkant. Håll badet  rent och fräscht med klor, rengörare och dammsugare. På Byggmax hittar du allt från skyddstäcke spabad, mspa tillbehör och härliga flytande bord till spabad. Det kan även kompletteras med startpaket, LED-belysning, isolerlock och mycket mer. Allt detta hittar du här på Byggmax från bland annat varumärkena MSpa, Netspa och CleanWaterTech!


Överdrag till spabad

Spabadsöverdrag är ett av de viktigaste tillbehören eftersom det håller badet rent och ser till att skydda barn och djur från att trilla eller kliva ned i badet när det står obevakat. Vi erbjuder alltid de bästa priserna. Hos oss är den enkelt att handla överdrag spabad.

 

Spabad tillbehör på Byggmax

Hos Byggmax finns spabad i alla möjliga former och funktioner till ett riktigt bra pris. Upplev nästa vinter från en varm pool i trädgården. Byggmax hjälper dig att uppnå dina pooldrömmar på riktigt. Till oss är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar.

3 artiklar

  1. Org. pris 899   kr Du sparar 89 90 kr Extrapris 809   kr /st
  2. Org. pris 1579   kr Du sparar 157   kr Extrapris 1421   kr /st
    10-15 d
  3. Org. pris 449   kr Du sparar 44 90 kr Extrapris 404   kr /st
    10-15 d

3 artiklar