Postlådor

Brevlåda från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Här finns alla sorter i olika storlekar, färger och material. Varför inte ge dig själv tid att hitta just den av alla de postlådor som passar till ditt hus.

 

Skydda din post i pålitlig postlåda

Dåliga brevlådor riskerar att ta in vatten när det är dåligt väder, locket kan blåsa upp och i värsta fall förstörs eller försvinner viktig post. Med en stabil veckopostlåda med lås kan du resa bort utan att behöva ha någon som tar hand om inkommande försändelser. Våra postlådor är enkla att montera. Du fäster din postlåda i marken med hjälp av en stolpe som du kan köpa hos oss på Byggmax. Kika igenom våra tillbehör till postlådor för att hitta stolpen. Hos Byggmax.se hittar du rätt postlåda oavsett om du vill ha en stor och låsbar modell i metall eller en vanlig enkel postlåda i plast.

 

Brevlåda med lås

En postlåda med lås är något vi rekommenderar eftersom det ger dig extra säkerhet. Varför ska jag ha lås på min brevlåda kan man fråga sig? Det är vanligt att skicka ut viktig och känslig information med posten och om du har otur kan du råka ut för stöld av din post. Med en brevlåda med lås kan du känna dig extra trygg.

 

Alla kan sätta upp en ny postlåda

De flesta postlådor sätter du upp på ett par minuter utan elverktyg. Om du känner dig ambitiös kan du gjuta ett fundament för den i betong. Vi har även särskilda markfästen som passar flera av våra modeller. Har du din postlåda vid tomtgränsen är det extra trevligt om den är snygg och matchar eventuella staket samt husets fasad. Handlar du din postlåda av oss kan du lugnt räkna med att få en låda som står emot vädrets makter utan att kräva särskilt mycket i underhåll.

 

Hitta och köp brevlåda hos Byggmax

Hos oss hittar du produkter av alla sorter och material från bland annat Habo och Berglund. Här på Byggmax hittar du ett stort sortiment av postlådor i olika prisklasser och utföranden. Alla lika lätta att montera.

Läs mer
Filtrera

62 träffar

Sortera på
Antracitgrå
500  kr
Habo
Från 848  kr
Habo
349  kr
Habo
1 095  kr
Habo
Från 279  kr
Habo
399  kr
Habo
179  kr
Habo
895  kr
Habo
1 289  kr
Habo
269  kr
Habo
349  kr
Allux
Finns i flera färger
Från 689  kr
Habo
279  kr
Habo
1 599 95  kr
Habo
269  kr
Berglund
965x365x240 mm, svart
1 475  kr
Berglund
Finns i flera färger
Från 1 215  kr
Berglund
13 liter, vägg/stolp montering
599  kr
Habo
279  kr
Berglund
Finns i flera färger
Från 359  kr
Berglund
Finns i flera färger
Från 569  kr
Habo
945  kr
Habo
2 259  kr