Gräsklippare

Köp en högkvalitativ gräsklippare på Byggmax och underlätta trädgårdsarbetet! Här hittar du elektriska utföranden utrustade med E-drivesystem som garanterar en effektivare klippning – hur bra är inte det!  På Byggmax hittar du ett brett sortiment av robotgräsklippare, åkgräsklippare och bensingräsklippare gör att du hittar en som passar just din trädgård. Här hittar du produkter från bland annat Stiga, Worx, AL-KO och MTD.

 

Vad ska man tänka på när man köper en gräsklippare?

När du ska köpa gräsklippare ska du anpassa den efter ytan gräs den ska användas till samt hur mycket jobb du är redo att lägga ned. Har du en stor yta att klippa ska du satsa på en åkergräsklippare alternativt en stor maskin med bred klippyta. 

 

Varför ska man välja en robotgräsklippare?

För den som vill lägga ned så lite tid som möjligt på att klippa gräset ska du satsa på en robotgräsklippare med tillhörande garage. En självgående gräsklippare är ett bekvämt alternativ för den som vill ha mer fritid men samtidigt ha en välskött gräsmatta som grannarna avundas.

 

Billiga gräsklippare på Byggmax

För den som är ute efter en billig gräsklippare med hög kvalitet är Byggmax exakt rätt ställe att besöka. Handla smidigt online eller i en av våra butiker.

Produkt 1-25 av 97

 1. Pris från
  1890   kr /st
  2-10 d
 2. Pris från
  2990   kr /st
  2-10 d
 3. Pris från
  2999   kr /st
  2-10 d

Produkt 1-25 av 97