Utebelysning

En väl placerad utebelysning ger dina gäster ett varmt välkomnande samtidigt som den fungerar som en säkerhet. Trevliga utelyktor ger din trädgård en mysig atmosfär.

Testa och välj utelampor

Om du har svårt att se var du sätter fötterna utomhus så har du säkert förstått att det behövs en bra utebelysning. Prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera utelampor, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren eller vid garaget. Marklampor i trädgården är också snygga och praktiska. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning utomhus till en sensor som automatiskt tänder all belysning när det blir mörkt ute.

Vacker och funktionell utebelysning

Först och främst ska en utebelysning vara funktionell och du ska kunna känna dig trygg. Den ska lysa upp gångar, trappor och entré. Som dekoration kan du sedan låta ett vackert träd eller en buske belysas. För ett helt system av marklampor i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom behövs grenkopplingar och förlängningssladdar. Hos oss på Byggmax hittar du belysning som är gjord för utomhusbruk och som tål vind, regn och kyla. I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för att installera belysning utomhus och utöver det allt du kan tänkas behöva för trädgård.

Köp billig utebelysning från Byggmax

Hitta allt du behöver för din utebelysning, enkelt och prisvärt hos Byggmax. I vårt stora sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver.

Läs mer

9 träffar

Sortera på
TRÄDGÅRDSSTOLPE TRENTO KONSTSMIDE
Konstsmide
Rostfri, E27, inkl stolpe
449  kr /st
GRINDLYKTA FIRENZE KONSTSMIDE
Konstsmide
Finns i flera färger
GRINDLYKTA TRENTO KONSTSMIDE
Konstsmide
Rostfri, E27
345  kr /st
VÄGGLYKTA HEIMDAL KONSTSMIDE
Konstsmide
Finns i flera färger
TRÄDGÅRDSLAMPA ASTI KONSTSMIDE
Konstsmide
Grå, LED, inkl stolpe
1 519  kr /st
TRÄDGÅRDSLYKTA FIRENZE KONSTSMIDE
Konstsmide
Grön, E27, inkl stolpe
995  kr /st
VÄGGLYKTA MILANO PIR KONSTSMIDE
Konstsmide
Svart/silver, E27, rörelsevakt
685  kr /st
VÄGGLYKTA ASTI KONSTSMIDE
Konstsmide
Mörkgrå, LED
1 179  kr /st
VÄGGLYKTA MOZA KONSTSMIDE
Konstsmide
1x1W, LED
549  kr /st