Bad

Är du sugen på att tappa upp ett bad? Ett långt varmt bad ger dig välbehövlig återhämtning. Med rätt badrumsbelysning, badrumsmöbler, badkar och kranar kan ett bad kännas som om du är på ett spa. När du planerar att bygga om ditt badrum finns det många detaljer som kan sätta den där känslan du är ute efter. När du letar efter badkar så tänk på att det passar med övrig badrumsinredning såsom utloppspip, tvättställ och badkarsvägg. Unna dig ett romantiskt bad i ett badkar med tassar, eller välj det äggskalsformade badkaret som ger en modern stil till badrummet. Vi har många olika badkar att välja på.


Bygga badrum

Ett enkelt sätt att förnya badrummet är att installera ett badkar för det där efterlängtade badet efter en hård arbetsdag. För den stora badrumsrenoveringen rekommenderar vi ett besök hos Byggmax där du hittar badrumsinspiration, allt från klinker och kakel, till golvvärme och alla andra badrumstillbehör som förhöjer känslan. Här kan du se och känna på alla material och skapa dig en egen bild av ditt drömbadrum. 

Bad från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Är du sugen på att bygga om ditt badrum? Hos oss hittar du alla olika former av sköna badkar att krypa ner i. Gör det själv med hjälp av Byggmax!

Alla delar för att bygga nytt
Badrummet är ett av de rum som är mest tillfredsställande att bygga om. Ofta kan det bli ett dyrt projekt, och det kan kännas svårt att ta sig an på egen hand. Genom goda råd och bra material kan du dock spara pengar samtidigt som du kan känna dig stolt över ett väl utfört arbete i slutändan! Att bygga om ditt badrum eller installera ett badkar behöver inte vara så krångligt och du kan dessutom hitta just den form och de mått som passar dig. Välj ett stilrent kar i modern design eller ett romantiskt på lejontassar. Med en snygg blandare, en passande badkarsvägg och snygga linjer kan du bada som en kejsare.

Ditt badrum är en plats för avkoppling
Ett modernt och stilrent badrum förhöjer den där eftertraktade renhetskänslan efter ett bad eller en dusch. Här på Byggmax.se hittar du alla delar för din badrumsrenovering. Vi har allt från handfat och matchande VVS-apparatur till skåp, hängare och viktiga ventilationslösningar. Att installera golvvärme kan också vara en bra idé eftersom det hjälper mot fukt som kan bli ett problem under kyliga månader. Ett varmt och skönt golv är också en extra lyx som alla bör unna sig. Genom att ställa in golvvärmens reglage kan du anpassa uppvärmningen efter de tider som du oftast använder badrummet. På så vis kan du dra full nytta av värmen samtidigt som du minskar på elförbrukningen.

Allt för ditt bad hos Byggmax
Bygg om och bygg ut ditt bad med hjälp av oss på Byggmax. Här ger vi dig bra priser, praktiska tips och inspiration.

10 artiklar

10 artiklar