Bordslampor

Hos oss på Byggmax hittar du din perfekta bordslampa. En bordslampa används oftast för att ge rummet en lite mysigare belysning så varför inte ge sovrummet, vardagsrummet eller barnrummet ett lite mysigare ljus? 

Bordslampa i fönster

Vad räknas egentligen som en bordslampa? En bordslampa är den typ av lampa som du kan ha istående ibåde fönster eller på ett bord, byrå eller skänk. Exakt vart du placerar en bordslampa är inte så viktigt utan de viktigaste är att det finns plast där den stå och ström. När hösten närmar sig brukar det vara mysigt att ha bordslampor som lyser upp när det börjar blir mörkt utomhus. 

 

Vilken bordslampa ska jag välja? 

Det finns mängder av olika bordslampor att välja mellan. Några av de populäraste valen av är svart bordslampa, vit bordslampa och bordslampa i glas. Men även här är det efter tycke och smak som avgör vilken bordslampa som passar i just ditt hem. De finns både  klassiska och mer moderna bordslampor i många olika färger. Lamporna går att placera på sängbordet, i fönstret eller varför inte i ett fönstret för ett välkomnade sken. 

 

Köp billig bordslampa hos Byggmax

Kom in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av bordslampor.

56 artiklar

56 artiklar