Bordslampa Siv Marble Nordlux

Finns i flera färger
ART.NR: 687215920
Vardagsrumsbelysning. Vi tillbringar mycket av vår tid i vardagsrummet, både till vardags och vid festliga tillfällen. Vardagsrummet måste därför vara ett inbjudande utrymme som skapar stämning för både avkoppling, läsning, samtal och tv-tittande.
Läs mer
Färg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Bordslampa Siv Marble Nordlux

Vardagsrumsbelysning
Vi tillbringar mycket av vår tid i vardagsrummet, både till vardags och vid festliga tillfällen. Vardagsrummet måste därför vara ett inbjudande utrymme som skapar stämning för både avkoppling, läsning, samtal och tv-tittande. När du vill skapa ett ombonat vardagsrum som är lugnt och rofyllt gör belysningen stor skillnad. Få inspiration till hur du enkelt skapar en mysig atmosfär i ditt vardagsrum.

Bordslampor för vardagsrummet
När man vill skapa ett ombonat vardagsrum är grundregeln att välja flera små ljuskällor istället för en enda stor. Små bordslampor gör ett rum otroligt mysigt. De är lätta att flytta på och kan placeras på en hylla, fönsterbräda, sidobord eller var som helst där du vill ha stämningsbelysning. Bordslampor i fönstret skapar bra stämningsbelysning och en mysig känsla när det blir mörkt ute.

Golvlampor för vardagsrummet
Använd en golvlampa för att skapa stämning (och bra läsbelysning) runt soffdelen eller din favoritfåtölj. Blanda tyngre möbler med lätta lampor för att balansera din inredning.

Pendellampor till vardagsrummet
Placera dina lampor så att de lyser upp i mörka hörn och skapar behaglig belysning i hela rummet. Om du älskar pendel- och vägglampor kan du skapa en intressant effekt genom att hänga dem lägre i vardagsrummet än i resten av hemmet. Detta hjälper till att befästa stämningen och göra det mysigare. Vill du ha ett pendel ovanför soffbordet? Välj en som är stängd i botten, så att du inte bländas av glödlampan och häng pendeln på en höjd som gör att du kan se alla runt soffbordet.

Kontorsbelysning
Oavsett om du arbetar hemifrån, skapar kreativa projekt eller studerar är det viktigt att skapa en bra arbetsmiljö i ditt hem. Ett hemmakontor ska kännas bekvämt att vara i men du måste också kunna arbeta produktivt och koncentrera dig – och här spelar belysningen en viktig roll. Därför vill vi ge dig våra bästa tips om hur du skapar rätt belysning på ditt hemmakontor.

Takbelysning för kontoret
Först och främst, försök att välja ett rum med mycket naturligt dagsljus som hemmakontor. Då kan du använda det naturliga dagsljuset, vilket bidrar till att öka din produktivitet. Förutom naturligt dagsljus, bör du alltid se till att du har bra belysning i taket på ditt kontor eftersom detta hjälper till att motverka trötthet. För detta rekommenderar vi stora eller flera mindre lampor som inte bländar i hela rummet. Taklampor med diffusor eller frostad skärm avger ett bra funktionellt ljus i hela rummet och tar inte upp onödig plats.

Belysning till ditt skrivbord
Det är framför allt väldigt viktigt att ha rätt belysning till din arbetsplats när du arbetar långa dagar. Faktorer att ta hänsyn till här inkluderar bländning och reflektion av ljuset på din datorskärm. Du kanske också behöver överväga möjligheten att justera ljusstyrkan på ljuset. När du har valt bordslampa måste du bestämma var du ska ha den. För bästa resultat ska du placera lampan mittemot handen du skriver med för att undvika skuggor.

Läs mer
Varumärke Nordlux