Trädgård

Planera, fixa och anlägg trädgården helt själv. Hos oss hittar du exempelvis spabad från Activ Pool, Swim & Fun, utemöbler från Amazonas och tillbehör från Habo för alla dina trädgårdsprojekt. Förverkliga dina drömmar och gör din tomt till en upplevelse för hela familjen där ni kan umgås, äta, grilla och ha kul.

Här finns allt för din trädgård

Att planera och utforma sin trädgård är både spännande och underhållande! Byggmax har ett stort utbud som passar alla intressen och stilar. Du kan hitta den rätta känslan genom att fixa och förändra till ett bra pris. Med vår utebelysning kan du skapa ett helt nytt utseende på kvällen och du kan uppleva din trädgård även när solen gått ner. Du kan även göra stor skillnad genom att lägga marksten eller dekorsten i trädgården. Med marksten kan du skapa en trevlig yta för grill- och matplats, använd trädgårdsskärmar för att skapa lä och göra det mer avskilt. Hos Byggmax finns de rätta verktygen för ditt trädgårdsland och alla tillbehör för ditt trädgårdsrum - vi hjälper dig att nå din trädgårdsdröm.

Flytta ut i trädgården redan idag

Drömmar är till för att förverkligas och det kan du göra med hjälp av oss. Att själv göra sin trädgård unik är inte så svårt. Det är exempelvis enkelt att skapa vackra trädgårdsgångar när man har de rätta verktygen från Byggmax. Eller varför inte bygga en bod för trädgårdsförvaring från PLUS eller ett växthus från Hortus? I ett växthus kan du skapa en växande oas av plantor och även ställa in mysiga trädgårdsmöbler för att kunna njuta av din trädgård även när vädret inte tillåter dig att vara ute. Hos oss hittar du allt du behöver och lite till, för barnen finns mängder av olika sandlådor och lekredskap! Eller är det inte snart dags att köpa en pool till trädgården? Byggmax har allt från mindre uppblåsbara spabad till riktiga nedgrävda varianter. Svalka dig i en redan i sommar.

Underhåll ska vara kul och enkelt

Förutom bra redskap krävs det ibland maskiner för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Allt blir mycket roligare om man gör det själv, resultatet blir oftast bättre, mer noggrant och det blir också billigare. Hos oss hittar du allt som behövs för att underhålla din trädgård. För större trädgårdsverktyg finns bland annat robotgräsklippare och gräsklippare för högt gräs, vattenslangvinda för enkel och smidig hantering av vattenslangar och mycket annat. Bjud in grannarna till grillfest och visa upp dina nya byggen.

Stort sortiment till ett bra pris

Hos oss på Byggmax kan du köpa billiga redskap, verktyg, tillbehör och mycket annat för din trädgård. Det är prisvärt att handla här och vi hjälper dig att nå drömmen. Vi har varumärken som Alla är välkomna!

 

Gör det själv-projekt till trädgården

För alla våra hemmafixare har vi satt ihop en stor katalog av DIY-guider. Där du får hjälp med specifika bygg-och renoveringsprojekt, från förberedelsestadie till underhållning av ditt färdiga projekt. Vi har en hel kategori som är proppfull med projekt för utemiljön. Några av våra mest populära DIY-projekt är Bygga blomstertorn,  Plantera häck, Bygga rumsavdelare till trädgården, och Bygga ett växt- och balkongskåp.

5097 artiklar

 1. Planteringsjord 40L
  40 liter
  Planteringsjord 40L
  Pris från
  29 95 kr /st
 2. Pallkrage Råjärn 120x80 cm
  Råjärn
  Pallkrage Råjärn 120x80 cm
  Pris från
  299   kr /st
 3. Kompostgaller
  900x900x700 mm, grönt
  Kompostgaller
  Pris från
  119   kr /st
 4. Pallkrage
  Natur, 120x80 cm
  Pallkrage
  Pris från
  149   kr /st
 5. Skärmvägg Ebba
  18mm, 180x180cm
  Skärmvägg Ebba
  Pris från
  159   kr /st
 6. Staket Skagen
  150x70cm, tryckimpregnerat.
  Staket Skagen
  Pris från
  89 95 kr /st
 7. SANDLÅDESAND 20KG
  0-4mm
  SANDLÅDESAND 20KG
  Pris från
  44 95 kr /st
 8. Högtryckstvätt K2 Kärcher
  Power Control
  Högtryckstvätt K2 Kärcher
  Pris från
  1099   kr /st
 9. Bult stål Juliana
  15 st
  Bult stål Juliana
  99   kr /st

5097 artiklar