Trädgårdsgrupper

Letar du trädgårdsmöbler? Här hittar du ett väl utvalt sortiment av utemöbler för din altan eller trädgård. Vi har även mindre balkongmöbler som fina caféset och stolar. Här hittar du bland annat produkter från Jabo, PLUS och Eden Wood. Cafeset trä från Byggmax, alltid enkelt, snabbt och med bra pris.

Utemöbler från Byggmax tål regn och blåst
När du köper en trädgårdsgrupp så ska du självklart vara säker på att de tål svensk sommar. Möblerna i trä, plast eller sten tål både regn och rusk men delar i textil, som till exempel dynor till loungemöbler måste tas in för att inte bli förstörda av fukten.

Gör det själv
Vi på Byggmax vill gärna hjälpa och inspirera dig till att bygga själv med virke från vårt stora sortiment. Följ vår guide för att bygga en helt egen utefåtölj. Om du är ute efter en större möbelgrupp så kan vi rekommendera vår guide för hur du bygger ett långbord med bänkar. Vi har också ett lite mindre projekt som visar hur du bygger din egen utomhuspall. Eller varför inte bygga ett utomhuskök som du kan placera dina trädgårdsmöbler intill och plötsligt har ni en liten oas att samlas kring.


Trädgårdsmöbler och  loungeset på Byggmax
Köp dina loungemöbler till terrassen på Byggmax – alltid till riktigt bra pris. I härliga trädgårdsmöbler från Byggmax kan du skapa nya somriga minnen från middagar, luncher och andra härliga trädgårdshäng. Välkommen till oss med alla dina frågor och funderingar kring utemöbler.

Produkt 1-25 av 46

 1. Pris från
  5299   kr /st
  2-5 d
 2. Pris från
  1495   kr /st
  2-10 d
 3. Pris från
  3799   kr /st
  2-5 d
 4. Pris från
  849   kr /st
  2-5 d
 5. 769   kr /st
  10-15 d
 6. 2749   kr /st
  10-15 d

Produkt 1-25 av 46