Utebelysning

Utebelysning från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En väl placerad utebelysning ger dina gäster ett varmt välkomnande samtidigt som den fungerar som en säkerhet. Trevliga utelyktor ger din trädgård en mysig atmosfär.

Testa och välj utelampor
Om du har svårt att se var du sätter fötterna utomhus så har du säkert förstått att det behövs en bra utebelysning. Prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera utelampor, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren eller vid garaget. Marklampor i trädgården är också snygga och praktiska. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning utomhus till en sensor som automatiskt tänder all belysning när det blir mörkt ute.

Vacker och funktionell utebelysning
Först och främst ska en utebelysning vara funktionell och du ska kunna känna dig trygg. Den ska lysa upp gångar, trappor och entré. Som dekoration kan du sedan låta ett vackert träd eller en buske belysas. För ett helt system av marklampor i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom behövs grenkopplingar och förlängningssladdar. Hos oss på Byggmax hittar du belysning som är gjord för utomhusbruk och som tål vind, regn och kyla. I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för att installera belysning utomhus och utöver det allt du kan tänkas behöva för trädgård.

Köp billig utebelysning från Byggmax
Hitta allt du behöver för din utebelysning, enkelt och prisvärt hos Byggmax. I vårt stora sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver.

Utebelysning från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En väl placerad utebelysning ger dina gäster ett varmt välkomnande samtidigt som den fungerar som en säkerhet. Trevliga utelyktor ger din trädgård en mysig atmosfär och härlig hemmakänsla.


Testa och välj utelampor

Om du har svårt att se var du sätter fötterna utomhus så har du säkert förstått att det behövs en bra utebelysning ute. Prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera utelampor, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren eller vid garaget. Marklampor i trädgården är också snygga och praktiska. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning utomhus till en sensor som automatiskt tänder all belysning när det blir mörkt ute.


Vacker och funktionell utebelysning

Först och främst ska en utebelysning vara funktionell och du ska kunna känna dig trygg. Den ska lysa upp gångar, trappor och entré. Som dekoration kan du sedan låta ett vackert träd eller en buske belysas. För ett helt system av marklampor i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom behövs grenkopplingar och förlängningssladdar. Hos oss på Byggmax hittar du belysning som är gjord för utomhusbruk och som tål vind, regn och kyla. I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för att installera belysning utomhus och utöver det allt du kan tänkas behöva för trädgård.


Köp billig utebelysning trädgård från Byggmax

Hitta allt du behöver för din utebelysning, enkelt och prisvärt hos Byggmax. I vårt stora sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver. Din nya led belysning ute köper du på Byggmax. Välj bland fasadbelysning, stolpbelysning,  ljussystem , ljusslingor och ljusnät, spotlights, utelampor och taklampor.

21 artiklar

 1. Vägglykta Monza 7907 Konstsmide
  Aluminium, GU10
  Vägglykta Monza 7907 Konstsmide
  449   kr /st
  D
 2. Vägglampa myGarden Trowel Philips
  Aluminium, syntet, GU10, IP44
  Vägglampa myGarden Trowel Philips
  229   kr /st
 3. Vägglykta Monza 7908 Konstsmide
  Aluminium, GU10
  Vägglykta Monza 7908 Konstsmide
  299   kr /st
  D
 4. Vägglykta Torino rund Konstsmide
  Aluminium, E27
  Vägglykta Torino rund Konstsmide
  559   kr /st
  A
 5. Vägglykta Imola 7935 Konstsmide
  Aluminium, 7x1W, LED
  Vägglykta Imola 7935 Konstsmide
  1099   kr /st
  A
 6. Vägglykta Torino Konstsmide
  Aluminium, E27
  Vägglykta Torino Konstsmide
  579   kr /st
  A
 7. Vägglykta Sanremo 7926 Konstsmide
  Aluminium opal, GX53
  Vägglykta Sanremo 7926 Konstsmide
  399   kr /st
  B
 8. Vägglykta Sanremo Konstsmide
  Aluminium, 8W, LED
  Vägglykta Sanremo Konstsmide
  1035   kr /st
  A
 9. Vägglykta Sanremo 7925 Konstsmide
  Aluminium, 9W, LED
  Vägglykta Sanremo 7925 Konstsmide
  965   kr /st
  A
 10. Vägglykta Imola 7933 Konstsmide
  Aluminium, 1x3W, LED
  Vägglykta Imola 7933 Konstsmide
  795   kr /st
  A
 11. Vägglykta Imola 7934 Kostsmide
  Aluminium, 3x1W, LED
  Vägglykta Imola 7934 Kostsmide
  1245   kr /st
  A

21 artiklar