Utomhusbelysning 

En väl placerad utebelysning välkomnar dig och dina gäster samtidigt som den skapar trygghet. Lys upp ditt hus med hjälp av spotlights, fasadbelysning eller ett ljussystem. För den kreativa personen erbjuder vi fina ljusslingor och utelampor som livar upp trädgården i mörkret. 

 

Scrolla ner för att se våra populäraste varumärken 


Konstsmide har ett stort sortiment av energisnål belysning för funktion och dekoration året om. Lamporna håller hög kvalitet och är utformade för att passa hus och hem i olika stilar.

SE SORTIMENT

Är du ute efter modern belysning av hög kvalité? Nordlux erbjuder designlampor av hög kvalitet, god funktionalitet och utmärkt design som håller år efter år, dessutom till konkurrenskraftiga priser.

SE SORTIMENT
 1. Vägglampa Venø Nordlux
  IP54, E27, exkl ljuskälla, Koppar
  Vägglampa Venø Nordlux
  3799   kr /st
  A
 2. Vägglampa Dalton Nordlux
  IP44, E27, exkl ljuskälla, Svart
  Vägglampa Dalton Nordlux
  635   kr /st
  A
 3. Vägglampa Delta Nordlux
  IP54, E27, exkl ljuskälla, Antracit
  Vägglampa Delta Nordlux
  699   kr /st
  A

Lys upp trädgården med fina lampor från Malmbergs. Här hittar du både fasadbelysning och stolpbelysning i alla mängder olika utföranden för att du ska få möjligheten att hitta något som passar just ditt hem.

SE SORTIMENT

Lightson är den optimala belysningen för trädgård och utemiljö. Ett lättinstallerat belysningssystem som innehåller allt från decklights till vacker dekorationsbelysning.

SE SORTIMENT