Kyl/frys Side-By-Side KAN93VIFP Bosch

ART.NR: 6476718
Med denna moderna side-by-side kyl/frys från Bosch får du alla tänkbara funktioner du kan önska dig!
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Kyl/frys Side-By-Side KAN93VIFP Bosch

Med denna moderna side-by-side kyl/frys från Bosch får du alla tänkbara funktioner du kan önska dig! Med elektronisk temperaturstyrning kan du enkelt hålla en exakt temperatur, som du kan läsa av via displayen i dörren. Tack vare NoFrost-tekniken slipper du också oroa dig för att behöva avfrosta kylen manuellt, eftersom den tar hand om det automatiskt. Du får även ett äggfack som medföljande tillbehör.

Men det är inte allt. Den här kyl/frysen har också en XXL-kapacitet, så du kan förvara all den mat du behöver, när du behöver det. LED-belysningen ger en jämn invändig belysning som inte bländar, så du enkelt kan hitta det du söker. Med VarioZone kan du dessutom flytta runt fryslådorna och glashyllorna för att få extra flexibilitet.

När du ska resa bort kan du aktivera HolidayMode, som skyddar frysta matvaror och sparar energi. När du kommer hem kan du enkelt göra isbitar med IceTwister-isdispenseren, som är lätt att fylla med vatten.

Teknisk information:

Energieffektivitetsklass (EU 2017/1369) är F, med en genomsnittlig årlig energiförbrukning på 413 kWh/år. Frysfacket har en total volym på 208 liter, medan kylfacket har en total volym på 372 liter. Ljudnivån är 42 dB(A) re 1 pW och konstruktionen är fristående. Anslutningseffekten är 230 W, säkringen är 10 A, spänningen är 220-240 V och frekvensen är 50 Hz. Anslutningskabelns längd är 170 cm. Kylen har ett säkerhetsutrymme vid strömavbrott på 4 timmar. Det finns en kompressor och ett separalt kylsystem. Dörren är inte omhängbar och det finns inga flyttbara hyllor eller flaskhyllor.
Läs mer
Varumärke Bosch
Leverantörens artikelnummer KAN93VIFP