Projekt för inomhus

Här hittar du alla våra guider för ditt nästa inomhusprojekt, kompletta med utförliga steg-för-steg-instruktioner som guidar dig igenom projektet från start till mål. Fördelen med att jobba inomhus är ju att du inte är utsatt för vädrets makter. Inomhus finns det en mängd olika projekt som bara väntar på att du ska dra igång. Från de allra minsta som kan handla om att underhålla dina element till de lite större som ger dig ett helt nytt kök, och en mängd saker som ligger där emellan. Så oavsett om du drömmer om ett nytt klinkergolv i hallen, installera en mysig eldstad inför hösten eller om du äntligen har bestämt dig för att få upp listerna i det där rummet som nästan är färdigt, så finns guiderna här för dig.

Bläddra gärna runt lite bland guiderna och inspireras av allt du kan göra för att förvandla ditt hus till ditt drömhem. Sen handlar det bara om att bestämma sig innan du förbereder så att alla grejer och verktyg finns på plats innan du börjar. Kom ihåg att rätt verktyg är halva jobbet och att starta är minst 20%, så då återstår bara 30% för dig att göra för att komma närmare din egen dröm om ditt hem. Om du står för drömmarna så ska vi se till att du hittar både rätt produkter och verktyg för att du ska nå dina mål.

 

Tänk hållbart

Gör hållbara val för ditt inomhusprojekt och välj byggmaterial med låg miljöbelastning utan en massa gifter eller kemikalier. Tänk sedan igenom dina val utifrån ett slitageperspektiv och att de projekt du gör kan underhållas enkelt, då håller de sig fräscha längre. Har du möjlighet att minska ner på energianvändningen är detta smart, då detta även är en av de större kostnaderna för ett hus. Detta kan du göra genom att t.ex. täta dragiga fönster, tilläggsisolera, åtgärda droppande kranar eller liknande.

92 artiklar

92 artiklar