Taklampor

Hos oss på Byggmax hittar du taklampor för utomhusbruk i snygg design och till ett bra pris. Vi har ett stort sortiment av taklampor som går att ha ute. Välj från kända varumärken som Brilliant, Eglo, Malmbergs, Nordlux, Oriva och Philips.

Taklampan är en bra inredningsdetalj i hemmet och det finns mängder av olika taklampor i olika designer, färger, modeller och utförande att välja på. Det finns både stora och små lampor att välja på efter just ditt behov. Vill du ha en stark belysning eller en svagare belysning för att skapa en mysig stämning? Välj den taklampan som passar dig bäst.

Taklampa ute

Taklampor för utomhusbruk är ett bra alternativt för dig som vill ha en taklampa ute som kan lysa upp din uteplats och trädgård. Det finns mängder av olika alternativ för taklampor både för inomhus och utomhus. Det finns taklampor för montering på husfasaden eller för uterummet. Vill du hellre ha en lampa som är monterad i taket kan en utomhusplafond vara ett alternativ? Eller varför inte en taklykta utomhus? Det som kan vara bra att tänka på vid köp av taklykta är att se till att lyktan kan hängas i taket.

Montera en taklampa

Att montera en taklampa kan vara både enkelt och svårt. Men i de flesta fall är det enkelt, även för dem som inte är vana att sätta upp en taklampa. I de flesta hem finns det redan ett uttag och en lampkrok i taket, då är det bara att koppla in och hänga upp lampan. Beroende på hur kontakten ser ut kan du behöva stänga av strömmen alternativt se till att lampan är släckt. Har du väldigt högt i tak kan det vara bra att använda en stege. Om lampkroken saknas är även det en enkel sak att ordna själv. Men det finns även möjlighet att anlita en hanterverkare som fixar detta på nolltid.

Köp billiga taklampor hos Byggmax

Kom in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av taklampor.

Läs mer
Filtrera

5 träffar

Sortera på
Konstsmide
Konstsmide, LED spot, 12,5x12,x5x10cm, max 4W, 230V, IP44
449  kr
Nordlux
Svart, E27, IP44
Konstsmide
Svart, 8W dimbar LED
1 295  kr
Konstsmide
10W, LED
Eglo
Svart
689  kr