Taklampor utomhus

Letar du efter en taklampa i snygg design och till ett bra pris? Vi på Byggmax har ett stort sortiment av taklampor för olika typer av rum, både inne och ute. Välj från kända varumärken som Brilliant, Eglo, Malmbergs, Nordlux, Oriva och Philips.


Taklampan är en bra inredningsdetalj i hemmet och det finns mängder av olika taklampor i olika designer, färger, modeller och utförande att välja på. Det finns både stora och små lampor att välja på efter just ditt behov. Vill du ha en stark belysning eller en svagare belysning för att skapa en mysig stämning? Välj den taklampan som passar dig bäst.

Taklampa utomhus

Taklampor för utomhus är ett bra alternativt för dig som vill ha en taklampa ute som kan lysa upp din uteplats och trädgård. Det finns mängder av olika alternativ för taklampor både för inomhus och utomhus. Det finns taklampor för montering på husfasaden eller för uterummet. Vill du hellre ha en lampa som är monterad i taket kan en utomhusplafond vara ett alternativ? Eller varför inte en taklykta utomhus? Det som kan vara bra att tänka på vid köp av taklykta är att se till att lyktan kan hängas i taket.

Montera en taklampa

Att montera en taklampa kan vara både enkelt och svårt. Men i de flesta fall så är det enkelt, även för dem som inte är vana att sätta upp en taklampa. I de flesta hem finns det redan ett uttag och en lampkrok i taket, då är det bara att koppla in och hänga upp lampan. Beroende på hur kontakten ser ut kan du behöva stänga av strömmen alternativt se till att lampan är släckt. Har du väldigt högt i tak kan det vara bra att använda en stege. Om lampkroken saknas är även det en enkel sak att ordna själv. Men det finns även möjlighet att anlita en hanterverkare som fixar detta på nolltid.

Köp billiga taklampa hos Byggmax

Välkommen in i dinnärmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av taklampor.

6 artiklar

 1. Markslöjd Plain plafond
  Vit, LED, effekt 9W, bredd 28cm, höjd 10cm, djup 28cm, IP20
  Markslöjd Plain plafond
  Pris från
  159   kr /st
  A
 2. Inbyggnadsspot LED Konstsmide
  Konstsmide, LED spot, 12,5x12,x5x10cm, max 4W, 230V, IP44
  Inbyggnadsspot LED Konstsmide
  449   kr /st
  A
 3. Vägglykta Cesena kvadrat Konstsmide
  10W, LED
  Vägglykta Cesena kvadrat Konstsmide
  555   kr /st
  A
 4. TAKLAPMA DESI 22 NORDLUX
  Svart, E27, IP44
  TAKLAPMA DESI 22 NORDLUX
  Pris från
  299   kr /st
 5. Vägg/taklykta Vega Konstsmide
  Svart, 8W dimbar LED
  Vägg/taklykta Vega Konstsmide
  1175   kr /st
  A
 6. Takarmatur Spirit Down II Malmbergs
  6x1w vit, IP54. Takarmatur med stomme av gjuten aluminium och klart härdat skyddsglas. Nedåtriktat ljus. Komplett med drivdon.Anslutes till plint 3x1,5 mm²
  Takarmatur Spirit Down II Malmbergs
  564   kr /st
  A

6 artiklar