Utebelysning

Utebelysning från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En väl placerad utebelysning ger dina gäster ett varmt välkomnande samtidigt som den fungerar som en säkerhet. Trevliga utelyktor ger din trädgård en mysig atmosfär.

Testa och välj utelampor
Om du har svårt att se var du sätter fötterna utomhus så har du säkert förstått att det behövs en bra utebelysning. Prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera utelampor, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren eller vid garaget. Marklampor i trädgården är också snygga och praktiska. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning utomhus till en sensor som automatiskt tänder all belysning när det blir mörkt ute.

Vacker och funktionell utebelysning
Först och främst ska en utebelysning vara funktionell och du ska kunna känna dig trygg. Den ska lysa upp gångar, trappor och entré. Som dekoration kan du sedan låta ett vackert träd eller en buske belysas. För ett helt system av marklampor i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom behövs grenkopplingar och förlängningssladdar. Hos oss på Byggmax hittar du belysning som är gjord för utomhusbruk och som tål vind, regn och kyla. I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för att installera belysning utomhus och utöver det allt du kan tänkas behöva för trädgård.

Köp billig utebelysning från Byggmax
Hitta allt du behöver för din utebelysning, enkelt och prisvärt hos Byggmax. I vårt stora sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver.

Utebelysning från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En väl placerad utebelysning ger dina gäster ett varmt välkomnande samtidigt som den fungerar som en säkerhet. Trevliga utelyktor ger din trädgård en mysig atmosfär och härlig hemmakänsla.


Testa och välj utelampor

Om du har svårt att se var du sätter fötterna utomhus så har du säkert förstått att det behövs en bra utebelysning ute. Prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera utelampor, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren eller vid garaget. Marklampor i trädgården är också snygga och praktiska. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning utomhus till en sensor som automatiskt tänder all belysning när det blir mörkt ute.


Vacker och funktionell utebelysning

Först och främst ska en utebelysning vara funktionell och du ska kunna känna dig trygg. Den ska lysa upp gångar, trappor och entré. Som dekoration kan du sedan låta ett vackert träd eller en buske belysas. För ett helt system av marklampor i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom behövs grenkopplingar och förlängningssladdar. Hos oss på Byggmax hittar du belysning som är gjord för utomhusbruk och som tål vind, regn och kyla. I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för att installera belysning utomhus och utöver det allt du kan tänkas behöva för trädgård.


Köp billig utebelysning trädgård från Byggmax

Hitta allt du behöver för din utebelysning, enkelt och prisvärt hos Byggmax. I vårt stora sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver. Din nya led belysning ute köper du på Byggmax. Välj bland fasadbelysning, stolpbelysning,  ljussystem , ljusslingor och ljusnät, spotlights, utelampor och taklampor.

29 artiklar

 1. GRINDLYKTA PARMA 7241 KONSTSMIDE
  Rostfri/svart, E27, inkl stolpe
  GRINDLYKTA PARMA 7241 KONSTSMIDE
  459   kr /st
  A
 2. TRÄDGÅRDSSTOLPE TRENTO KONSTSMIDE
  Rostfri, E27, inkl stolpe
  TRÄDGÅRDSSTOLPE TRENTO KONSTSMIDE
  435   kr /st
  A
 3. GRINDLYKTA TRENTO KONSTSMIDE
  Rostfri, E27
  GRINDLYKTA TRENTO KONSTSMIDE
  345   kr /st
  A
 4. TRÄDGÅRDSLYKTA MILANO PIR KONSTSMIDE
  Svart/silver, E27, inkl stolpe, rörelsevakt
  TRÄDGÅRDSLYKTA MILANO PIR KONSTSMIDE
  799   kr /st
  A
 5. GRINDLYKTA MILANO KONSTSMIDE
  Svart/silver, E27, inkl stolpe
  GRINDLYKTA MILANO KONSTSMIDE
  375   kr /st
  A
 6. TRÄDGÅRDSLYKTA MILANO KONSTSMIDE
  Svart/silver, E27, inkl stolpe
  TRÄDGÅRDSLYKTA MILANO KONSTSMIDE
  539   kr /st
  A
 7. TRÄDGÅRDSLYKTA MODENA KONSTSMIDE
  Galvaniserad, E27, inkl stolpe
  TRÄDGÅRDSLYKTA MODENA KONSTSMIDE
  855   kr /st
  A
 8. TRÄDGÅRDSLAMPA PARMA KONSTSMIDE
  Rostfri/svart, E27, inkl stolpe
  TRÄDGÅRDSLAMPA PARMA KONSTSMIDE
  939   kr /st
  A
 9. TRÄDGÅRDSLYKTA FIRENZE KONSTSMIDE
  Grön, E27, inkl stolpe
  TRÄDGÅRDSLYKTA FIRENZE KONSTSMIDE
  995   kr /st
  A
 10. TRÄDGÅRDSLYKTA ARCTURUS KONSTSMIDE
  Vit, E27, exkl stolpe
  TRÄDGÅRDSLYKTA ARCTURUS KONSTSMIDE
  845   kr /st
  A
 11. TRÄDGÅRDSLYKTA FENIX KONSTSMIDE
  Koppar, E27, exkl stolpe
  TRÄDGÅRDSLYKTA FENIX KONSTSMIDE
  2569   kr /st
  A
 12. GRINDLYKTA MODE KONSTSMIDE
  Galvaniserad, E27, inkl stolpe
  GRINDLYKTA MODE KONSTSMIDE
  1395   kr /st
  A
 13. VÄGG/TAKLYKTA VEGA KONSTSMIDE
  Svart, 8W dimbar LED
  VÄGG/TAKLYKTA VEGA KONSTSMIDE
  1175   kr /st
  A
 14. TRÄDGÅRDSSTOLPE VICENZA KONSTSMIDE
  Svart, 4W LED
  TRÄDGÅRDSSTOLPE VICENZA KONSTSMIDE
  1049   kr /st
  A
 15. TRÄDGÅRDSLAMPA ASTI KONSTSMIDE
  Grå, LED, inkl stolpe
  TRÄDGÅRDSLAMPA ASTI KONSTSMIDE
  1495   kr /st
  A

29 artiklar