Utebelysning

Utebelysning från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En väl placerad utebelysning ger dina gäster ett varmt välkomnande samtidigt som den fungerar som en säkerhet. Trevliga utelyktor ger din trädgård en mysig atmosfär.

Testa och välj utelampor
Om du har svårt att se var du sätter fötterna utomhus så har du säkert förstått att det behövs en bra utebelysning. Prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera utelampor, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren eller vid garaget. Marklampor i trädgården är också snygga och praktiska. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning utomhus till en sensor som automatiskt tänder all belysning när det blir mörkt ute.

Vacker och funktionell utebelysning
Först och främst ska en utebelysning vara funktionell och du ska kunna känna dig trygg. Den ska lysa upp gångar, trappor och entré. Som dekoration kan du sedan låta ett vackert träd eller en buske belysas. För ett helt system av marklampor i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom behövs grenkopplingar och förlängningssladdar. Hos oss på Byggmax hittar du belysning som är gjord för utomhusbruk och som tål vind, regn och kyla. I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för att installera belysning utomhus och utöver det allt du kan tänkas behöva för trädgård.

Köp billig utebelysning från Byggmax
Hitta allt du behöver för din utebelysning, enkelt och prisvärt hos Byggmax. I vårt stora sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver.

Utebelysning från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En väl placerad utebelysning ger dina gäster ett varmt välkomnande samtidigt som den fungerar som en säkerhet. Trevliga utelyktor ger din trädgård en mysig atmosfär och härlig hemmakänsla.


Testa och välj utelampor

Om du har svårt att se var du sätter fötterna utomhus så har du säkert förstått att det behövs en bra utebelysning ute. Prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera utelampor, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren eller vid garaget. Marklampor i trädgården är också snygga och praktiska. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning utomhus till en sensor som automatiskt tänder all belysning när det blir mörkt ute.


Vacker och funktionell utebelysning

Först och främst ska en utebelysning vara funktionell och du ska kunna känna dig trygg. Den ska lysa upp gångar, trappor och entré. Som dekoration kan du sedan låta ett vackert träd eller en buske belysas. För ett helt system av marklampor i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom behövs grenkopplingar och förlängningssladdar. Hos oss på Byggmax hittar du belysning som är gjord för utomhusbruk och som tål vind, regn och kyla. I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för att installera belysning utomhus och utöver det allt du kan tänkas behöva för trädgård.


Köp billig utebelysning trädgård från Byggmax

Hitta allt du behöver för din utebelysning, enkelt och prisvärt hos Byggmax. I vårt stora sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver. Din nya led belysning ute köper du på Byggmax. Välj bland fasadbelysning, stolpbelysning,  ljussystem , ljusslingor och ljusnät, spotlights, utelampor och taklampor.

17 artiklar

 1. VÄGGLYKTA NEMI KONSTSMIDE
  Svart plast, inkl skymningsrelä, E27, 60w
  VÄGGLYKTA NEMI KONSTSMIDE
  415   kr /st
  A
 2. Vägglykta Gammeldags Konstsmide
  Konstsmide IP23, 13x16x26cm, E27, alu svart, 60W,
  Vägglykta Gammeldags Konstsmide
  Pris från
  199   kr /st
  A
 3. VÄGGLYKTA NEMI KONSTSMIDE
  Svart plast, inkl rörelsevakt, E27, 60W
  VÄGGLYKTA NEMI KONSTSMIDE
  435   kr /st
  A
 4. Modena Trädgårdslykta Konstsmide
  Konstsmide, 22x22x98 cm, svart, 60W, inkl stolpe, IP 23, E27
  Modena Trädgårdslykta Konstsmide
  Pris från
  759   kr /st
  A
 5. VÄGGLYKTA NEMI KONSTSMIDE
  Vit plast, inkl skymningsrelä, E27, 60w
  VÄGGLYKTA NEMI KONSTSMIDE
  399   kr /st
  A
 6. VÄGGLYKTA MODENA KONSTSMIDE
  Galvaniserad, E27
  VÄGGLYKTA MODENA KONSTSMIDE
  549   kr /st
  A
 7. TRÄDGÅRDSLYKTA MODENA KONSTSMIDE
  Galvaniserad, E27
  TRÄDGÅRDSLYKTA MODENA KONSTSMIDE
  679   kr /st
  A
 8. VÄGGLYKTA NEMI KONSTSMIDE
  Vit plast, inkl rörelsevakt, E27, 60W
  VÄGGLYKTA NEMI KONSTSMIDE
  449   kr /st
  A
 9. VÄGGLYKTA MODE KONSTSMIDE
  Konstsmide, galvaniserad, 28x31x31cm, E27, max 60W, IP54
  VÄGGLYKTA MODE KONSTSMIDE
  1625   kr /st
  A
 10. VÄGGLYKTA GAMMELDAGS KONSTSMIDE
  Vit, E27
  VÄGGLYKTA GAMMELDAGS KONSTSMIDE
  195   kr /st
  A
 11. VÄGGLYKTA BENU KONSTSMIDE
  Konstsmide, galvaniserad, 21x25x39cm, E27, klart glas, IP23m max 60W
  VÄGGLYKTA BENU KONSTSMIDE
  1049   kr /st
  A
 12. VÄGGLYKTA SIENA KONSTSMIDE
  Svartm aluminium, E27, 60W
  VÄGGLYKTA SIENA KONSTSMIDE
  289   kr /st
  A
 13. VÄGGLYKTA ODEN KONSTSMIDE
  Konstsmide, opalfärgat akrylglas, E27, max 60W, IP23, svart
  VÄGGLYKTA ODEN KONSTSMIDE
  1095   kr /st
  A
 14. VÄGGLYKTA SIENA KONSTSMIDE
  Grå aluminium, E27, 60W
  VÄGGLYKTA SIENA KONSTSMIDE
  289   kr /st
  A
 15. VÄGGLYKTA ODEN KONSTSMIDE
  Konstsmide, opalfärgat akrylglas, E27, max 60W, IP23, grå
  VÄGGLYKTA ODEN KONSTSMIDE
  1095   kr /st
  A
 16. VÄGGLYKTA GAMMELDAGS KONSTSMIDE
  Svart, E27
  VÄGGLYKTA GAMMELDAGS KONSTSMIDE
  195   kr /st
 17. VÄGGLYKTA KONSTSMIDE MODENA
  Svart, E27
  VÄGGLYKTA KONSTSMIDE MODENA
  345   kr /st

17 artiklar