Utebelysning

Utebelysning från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En väl placerad utebelysning ger dina gäster ett varmt välkomnande samtidigt som den fungerar som en säkerhet. Trevliga utelyktor ger din trädgård en mysig atmosfär.

Testa och välj utelampor
Om du har svårt att se var du sätter fötterna utomhus så har du säkert förstått att det behövs en bra utebelysning. Prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera utelampor, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren eller vid garaget. Marklampor i trädgården är också snygga och praktiska. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning utomhus till en sensor som automatiskt tänder all belysning när det blir mörkt ute.

Vacker och funktionell utebelysning
Först och främst ska en utebelysning vara funktionell och du ska kunna känna dig trygg. Den ska lysa upp gångar, trappor och entré. Som dekoration kan du sedan låta ett vackert träd eller en buske belysas. För ett helt system av marklampor i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom behövs grenkopplingar och förlängningssladdar. Hos oss på Byggmax hittar du belysning som är gjord för utomhusbruk och som tål vind, regn och kyla. I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för att installera belysning utomhus och utöver det allt du kan tänkas behöva för trädgård.

Köp billig utebelysning från Byggmax
Hitta allt du behöver för din utebelysning, enkelt och prisvärt hos Byggmax. I vårt stora sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver.

Utebelysning från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En väl placerad utebelysning ger dina gäster ett varmt välkomnande samtidigt som den fungerar som en säkerhet. Trevliga utelyktor ger din trädgård en mysig atmosfär och härlig hemmakänsla.


Testa och välj utelampor

Om du har svårt att se var du sätter fötterna utomhus så har du säkert förstått att det behövs en bra utebelysning ute. Prova att belysa med en ficklampa på de ställen där du planerar att placera utelampor, för att se om det är en bra placering. Det kan vara på fasaden, vid ytterdörren eller vid garaget. Marklampor i trädgården är också snygga och praktiska. Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som är det mest effektfulla och ljuset ska heller inte vara bländande, varken för dig själv eller för grannarna. Koppla gärna all belysning utomhus till en sensor som automatiskt tänder all belysning när det blir mörkt ute.


Vacker och funktionell utebelysning

Först och främst ska en utebelysning vara funktionell och du ska kunna känna dig trygg. Den ska lysa upp gångar, trappor och entré. Som dekoration kan du sedan låta ett vackert träd eller en buske belysas. För ett helt system av marklampor i trädgården behövs en transformator. Genom att räkna ut summan watt av de lampor du valt väljer du sedan en motsvarande transformator. Dessutom behövs grenkopplingar och förlängningssladdar. Hos oss på Byggmax hittar du belysning som är gjord för utomhusbruk och som tål vind, regn och kyla. I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för att installera belysning utomhus och utöver det allt du kan tänkas behöva för trädgård.


Köp billig utebelysning trädgård från Byggmax

Hitta allt du behöver för din utebelysning, enkelt och prisvärt hos Byggmax. I vårt stora sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver. Din nya led belysning ute köper du på Byggmax. Välj bland fasadbelysning, stolpbelysning,  ljussystem , ljusslingor och ljusnät, spotlights, utelampor och taklampor.

17 artiklar

 1. MARKSPOT 7921 KONSTSMIDE
  9x1W, LED
  MARKSPOT 7921 KONSTSMIDE
  1345   kr /st
  A
 2. Markslöjd Carina vägglampa
  Grålackad gjutgärn, 1 lampa, LED, IP44, effekt 1W, 230V, bred 8cm, höjd 8cm, djup 6,5cm
  Markslöjd Carina vägglampa
  Pris från
  100   kr /st
 3. VÄGGLYKTA PERARO KONSTSMIDE
  48x0,1W, LED
  VÄGGLYKTA PERARO KONSTSMIDE
  479   kr /st
  A
 4. Markslöjd Throne vägglampa
  Grå, 2 lampor, LED, effekt 1W, IP44, bred 8,5cm, höjd 12,5cm, djup 7,5cm
  Markslöjd Throne vägglampa
  Pris från
  100   kr /st
 5. Amalfi LED spot Konstsmide
  Inkl trafo, 6x11,5x41cm, 1W LED, 12v, 10m kabel
  Amalfi LED spot Konstsmide
  Pris från
  599   kr /st
  A
 6. POLLARE MONZA 7918 KONSTSMIDE
  3x1W, LED
  POLLARE MONZA 7918 KONSTSMIDE
  805   kr /st
  A
 7. POLLARE PESARO KONSTSMIDE
  48x0,1W, LED
  POLLARE PESARO KONSTSMIDE
  615   kr /st
  A
 8. VÄGGLYKTA IMOLA 7935 KONSTSMIDE
  Aluminium, 7x1W, LED
  VÄGGLYKTA IMOLA 7935 KONSTSMIDE
  889   kr /st
  A
 9. POLLARE MONZA 7919 KONSTSMIDE
  6x1W, LED
  POLLARE MONZA 7919 KONSTSMIDE
  1225   kr /st
  A
 10. VÄGGLYKTA MONZA 7929 KONSTSMIDE
  2x1W, LED
  VÄGGLYKTA MONZA 7929 KONSTSMIDE
  715   kr /st
  A
 11. VÄGGLYKTA MONZA 7930 KONSTSMIDE
  6x1W, LED
  VÄGGLYKTA MONZA 7930 KONSTSMIDE
  795   kr /st
  A
 12. VÄGGLYKTA PRATO KONSTSMIDE
  LED, 1W, rörelsevakt batteri
  VÄGGLYKTA PRATO KONSTSMIDE
  445   kr /st
 13. VÄGGLYKTA MONZA 7931 KONSTSMIDE
  12x1W, LED
  VÄGGLYKTA MONZA 7931 KONSTSMIDE
  1249   kr /st
  A
 14. VÄGGLYKTA MONZA NED/UPP KONSTSMIDE
  6x1W, LED
  VÄGGLYKTA MONZA NED/UPP KONSTSMIDE
  789   kr /st
  A
 15. VÄGGLYKTA MOZA KONSTSMIDE
  1x1W, LED
  VÄGGLYKTA MOZA KONSTSMIDE
  549   kr /st
  A
 16. VÄGGLYKTA IMOLA 7934 KOSTSMIDE
  Aluminium, 3x1W, LED
  VÄGGLYKTA IMOLA 7934 KOSTSMIDE
  925   kr /st
  A

17 artiklar