Väggmonterad Köksfläkt Serie 4 Kåpa Bosch

Finns i flera bredder
ART.NR: 687164656
Fettfilter i metall. För att dessa filter i metall hela tiden ska kunna uppnå maximal effekt, rekommenderar vi att rengöra dem en gång i månaden, antingen för hand eller i diskmaskinen. Ultra-effektiv fläktkontroll.
Läs mer
Bredd:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Väggmonterad Köksfläkt Serie 4 Kåpa Bosch

Fettfilter i metall
För att dessa filter i metall hela tiden ska kunna uppnå maximal effekt, rekommenderar vi att rengöra dem en gång i månaden, antingen för hand eller i diskmaskinen.

Ultra-effektiv fläktkontroll.
Med den nya och lättlästa TouchSelect-kontrollen kan du välja direkt från olika inställningar och maximal fläktstyrka. Det finns också en touch-panel så att du enkelt kan slå på och av belysningen.

LED-belysning minskar din elräkning.
LED-lampor har en imponerande livslängd med flera tusen drifttimmar. Tack vare den mycket låga strömförbrukningen används betydligt mindre el än jämförbara konventionella halogenspots. De vita LED-lamporna ger en klar och stark belysning när du lagar mat.

Knappt hörbar i köket
Gästerna uppskattar en avslappnad kock. Nu kan du föra en konversation samtidigt som du lagar mat, utan att behöva överrösta köksfläkten. Vi har gjort dem så tysta att de knappt märks.

Läs mer
Varumärke Bosch