Basic Pool Rund Swim & Fun

Finns i flera modeller
ART.NR: 6641842
Upplev sommaren på bästa sätt med denna eleganta pool. Den är perfekt för familjer med lite större barn och ger tillräckligt med plats för alla typer av vattenlekar.
Läs mer
Färg:
Storlek:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Basic Pool Rund Swim & Fun

Upplev sommaren på bästa sätt med denna eleganta pool. Den är perfekt för familjer med lite större barn och ger tillräckligt med plats för alla typer av vattenlekar.

Den höga vägghöjden ger en djup och inbjudande pool, som passar utmärkt för både bad och avkoppling. Med en multibehandlad stålvägg är denna pool ett fantastisk tillägg till trädgården och skapar en fin atmosfär. Poolen levereras komplett med ett effektivt och professionellt filtersystem samt skimmer. PVC innerduken är anti-UV-behandlad och förlänger livslängden, så du kan njuta av din pool under många år framöver.

Med det stora tillbehörspaketet som inkluderar skimmerset, nödvändiga slangar, Filterbollar och en 3-stegs säkerhetsstege, är det enkelt att komma igång med din nya pool. Så ta med familjen och upplev sommaren på ett helt nytt sätt med denna vackra pool i trälook från GRE.Paketet inkluderar:
• Stål pool från GRE
• PCV liner
• Skimmerset
• Filter System med slangar och klämmor
• Filterbollar
• 3-stegs säkerhetsstege A-Pool
• Manuell på nordiska språk 
Läs mer
Varumärke Swim & Fun

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att ha egen pool i trädgården är en lyx under heta sommardagar och är något som hela familjen kan njuta av. När du ska bygga pool så avgörs formen och storleken dels av hur du vill använda den, men också vilka förutsättningar du har i din trädgård. Alternativen är många så du kan garanterat hitta en lösning som är perfekt för dig. Gör du jobbet själv så sparar du dessutom en slant.
  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.