DEKORSTEN SKIFFER GRÅ 20KG

30-50mm
Artikelnummer: 02312
Vikt: 20
Dekorsten skiffer grå kan användas för exempelvis trädgårdsgångar, avgränsningar, kanter kring blomsterbäddar och i blomkrukor.
Vald färg
OBS! Tänk på att färgen på skärmen inte alltid stämmer överens med verkligheten.
Välj butik för att se lagertstatus
Skickas inom
3-5 vardagar
Hämta i butik
Från
109   kr /st
st
DEKORSTEN SKIFFER GRÅ 20KG
Dekorsten skiffer grå kan användas för exempelvis trädgårdsgångar, avgränsningar, kanter kring blomsterbäddar och i blomkrukor.

Ungefärlig användning: för 1 m2 med en tjocklek på ca 5 cm behövs ca 60-70 kg.

Krossade småstenar utvinns i en process där man krossar minst en solid sten, och därför kan kontaminering av mineralstoft och lerjord förekomma. Beroende på materialets naturliga ursprung och av vilken typ av sten som småstenarna bildas, kan vissa missfärgningar och färgskillnader förekomma. I den svarta skiffern förekommer naturligt järnoxid i skiftande mängd. Oxiden ger en naturlig rostpatina.

Applicering

Direktkontakt med jord/mark rekommenderas inte; stenarna ska separeras från marken med hjälp av trädgårdstyg.

Antracitskiffer passar utmärkt för olika typer av trädgårdar. Den uttrycksfulla svarta färgen framhäver karaktären hos både moderna utrymmen och traditionella trädgårdar. De universella svarta nyanserna står i vacker kontrast till de gröna växterna och harmoniserar med alla färger på blommor, fasader, stenar eller terrassplattor. Användningen av dekorativa stenar i trädgården eller inredningen ger utrymmet en naturlig karaktär, vilket har en positiv inverkan på platsens atmosfär. Trädgårdsstenar ger dig möjlighet att skapa olika arrangemang med växter och trädgårdsbelysning. De är funktionella, slitstarka och lätta att underhålla.

Observera att utseendet kan variera något mellan våra butiker. Besök din Byggmax-butik för att se produkten.
Snabba fakta
Spontad Nej