Höj värmen och mysfaktorn inomhus

Tina upp under årets kalla månader med värme från Byggmax. Tänk att kura ihop dig framför en vedeldad braskamin, att känna värmen stiga och mysfaktorn med den. Dröm dig sedan vidare till rum med lyxig golvvärme som tar udden av de där ruggiga dagarna i höst och vinter.

Kaminer för det nordiska klimatet

Klassisk eller modern? Det väljer du själv medan vi ser till att du får en braskamin utan att betala mer än du behöver. Hos oss köper du inte bara kamin utan även pellets och ved att elda med - allt för att göra det enklare för dig.

Elda med björkved

Vår björkved  är en stor kundfavorit. När du eldar med björkved kan du räkna med att snabbt få fyr då björknäver är lättantändligt. Björkved gör sig dessutom utomordentligt för kaminer inomhus eftersom det sällan sprätter iväg glöd och gnistor.

Värme för hela hemmet

Att värma upp hemma stannar förstås inte vid lyxig golvvärme och mysig vedeldning. Hos oss kan du även köpa värmepump, nya element och handdukstorkar till badrummet och tvättstugan. Om du redan har fungerande element kan du uppdatera med estetiska elementskydd eller bygga dina egna med hjälp av vår guide Bygg ett elementskydd.

Ved

 1. Ved
  Säck 40l, björkved
  Ved
  Pris från
  54 95 kr /st
 2. Upptändningsved
  4kg
  Upptändningsved
  Pris från
  26 95 kr /st
 3. Pellets
  8mm, 16kg
  Pellets
  Pris från
  38 95 kr /st
 4. Träbriketter
  1x10kg
  Träbriketter
  Pris från
  29   kr /st

Inspireras av våra guider & steg-för-steg