Bräddavloppskorg Planet Pool

Bräddavlopp
ART.NR: 687234734
Med vår Bräddavloppskorg får du en idealisk lösning för att säkerställa att överflödande vatten kan rinna undan på ett kontrollerat sätt. Detta bräddavlopp är designat för att enkelt kunna installerats där det finns en risk för översvämning due till överskottsvatten.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Bräddavloppskorg Planet Pool

Med vår Bräddavloppskorg får du en idealisk lösning för att säkerställa att överflödande vatten kan rinna undan på ett kontrollerat sätt. Detta bräddavlopp är designat för att enkelt kunna installerats där det finns en risk för översvämning due till överskottsvatten. Produkten innehåller 1 st bräddavloppskorg som är tillverkat för att stå emot daglig användning och förlänga livslängden på ditt avloppssystem. Perfekt för både privata hem och kommersiella fastigheter som vill minska risken för vattenskador.

  • Förpackningsantal: 1 st
  • Typ av produkt: Bräddavlopp


Grov sil som fångar löv och stora smutspartiklar innan vattnet leds vidare till filtret. Läggs i bräddavloppet (skimmeren). Ø 159 mm.

Specifikationer
  • Förpackningsantal (st): 1
  • Produkt: Bräddavlopp


Läs mer
Varumärke Planet Pool

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.