Dispenser 20 g-tabletter

ART.NR: 6641751
Få en kristallklar pool utan ansträngning med GRE:s innovativa vätskedoseringsanordningar! Med denna dispenser kan du enkelt reglera mängden kemikalier som släpps ut i poolen och genomföra behandlingen utan att oroa dig för att skada poolfodret.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Dispenser 20 g-tabletter

Få en kristallklar pool utan ansträngning med GRE:s innovativa vätskedoseringsanordningar!
Med denna dispenser kan du enkelt reglera mängden kemikalier som släpps ut i poolen och genomföra behandlingen utan att oroa dig för att skada poolfodret. Denna har en lägre ring som gör det möjligt att reglera lösningen av kemikalien i poolen i hög eller låg intensitet.

Beställ denna idag och upplev en lätt och problemfri poolbehandling som ger fantastiska resultat!
Läs mer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.