LED-TOPPANEL SWIM & FUN

Ø 3,5-3,6 m
ART.NR: 6440047
LED-toppanelen monteras direkt på poolen i stället för den ursprungliga toppanelen, och den medföljande LED-ljusslingan monterade i denna
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

LED-TOPPANEL SWIM & FUN

LED-toppanelen monteras direkt på poolen i stället för den ursprungliga toppanelen, och den medföljande LED-ljusslingan monterade i denna. Förutom den läckra ljuseffekten ger toppanelen även poolen extra stabilitet. Toppanelen kan enkelt sågas till och den rundade formen passar alla runda pooler av Kreta Family-typ med en diameter mellan 3,5 och 3,6 meter.

 

 

Läs mer
Varumärke Swim & Fun
Leverantörens artikelnummer 1575

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.