Manuell rengöring Dammsugare Swim & Fun

Grå
ART.NR: 687200836
Allt-i-ett lättvikts verktyg som gör målinriktad rengöring av trädgårdsbassänger, pools och spa både snabbt och enkelt. Med en enkel pumpfunktion skapas ett kraftigt vakuum som super upp smuts, sand och småsten.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Manuell rengöring Dammsugare Swim & Fun

Allt-i-ett lättvikts verktyg som gör målinriktad rengöring av trädgårdsbassänger, pools och spa både snabbt och enkelt. Med en enkel pumpfunktion skapas ett kraftigt vakuum som super upp smuts, sand och småsten. Smutsen samlas i en filterbehållare, som lätt kan tömmas.Setet inkluderar borste, ytvattenskimmer, ett brett och ett smalt sugmunstycke samt en praktisk vägg upphäng.

Lätt utrustning utan kablar eller slangar för selektiv rengöring i pooler och bubbelpooler. Med en enkel manuell pumpfunktion skapas ett kraftfullt vakuum som rensar upp smuts, sand och grus. All smuts samlas upp i en filterbehållare som enkelt kan tömmas. Satsen innehåller ett borsthuvud, en ytskimmer, sughuvuden (smala och breda) och en praktisk väggmonteringsenhet.

Teknisk data

  • Färg: Grå
  • Material: Plast


Läs mer
Varumärke Swim & Fun

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.