Poolliner Mistry Mountfield

ART.NR: 6641882
Upptäck den ultimata lösningen för en hållbar och vacker pool med denna jungfruliga vinyl liner!
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Poolliner Mistry Mountfield

Upptäck den ultimata lösningen för en hållbar och vacker pool med denna jungfruliga vinyl liner! Tillverkad med en vit färg som har en högre UV-hämmande och färgstabiliserande egenskaper, kommer du att njuta av en längre livslängd och utskriftens hållbarhet. Dessutom är den här linern motståndskraftig mot mögel och bakterier, vilket säkerställer en säker och hälsosam poolmiljö.

Med en överlägsen konstruktion som skyddar mot nötning och vattenbehandlingsmedel, ger denna liner maximalt skydd och hållbarhet. Dessutom är den tryckt med det populära Mistry-mönstret för en snygg och modern finish. Välj den här linern för att imponera på de mest kräsna kunderna och skapa en pool som håller länge och ser fantastisk ut!

 
För runda pooler med Ø460x120 cm djup.
Fodret är 0,35 mm tjockt.

Läs mer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.