Poolslang Blå Planet Pool

Finns i flera utföranden
ART.NR: 687234895
Förvandla ditt poolområde med vår Poolslang Blå, som ger en pålitlig och flexibel lösning för din poolkretslopp och underhåll. Tillverkad av högkvalitativa, slitstarka material, denna poolslang är utformad för att tåla de stränga påfrestningarna från både UV-strålning och klor, vilket säkerställer en lång livslängd och exceptionell prestanda.
Läs mer
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Poolslang Blå Planet Pool

Förvandla ditt poolområde med vår Poolslang Blå, som ger en pålitlig och flexibel lösning för din poolkretslopp och underhåll. Tillverkad av högkvalitativa, slitstarka material, denna poolslang är utformad för att tåla de stränga påfrestningarna från både UV-strålning och klor, vilket säkerställer en lång livslängd och exceptionell prestanda. Tack vare dess flexibla konstruktion är slangen enkel att installera och passar perfekt runt alla kurvor och hörn, vilket minskar risken för veck och skador. Med en anpassningsbar längd kan den enkelt skäras till den storlek som krävs för att passa exakt till din pools specifikationer. Dess attraktiva blå färg är diskret och smälter väl in i poolområdet, vilket bidrar till en estetiskt tilltalande look. Välj Poolslang Blå för en hållbar och tillförlitlig vattenreglering i din pool.

  • Högkvalitativ material som motstår UV-strålning och klor
  • Flexibel design för enkel installation och hantering
  • Anpassningsbar längd för olika poolstorlekar
  • Blå färg för en diskret och estetisk matchning med poolområdet


Läs mer
Varumärke Planet Pool

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.